Sigortam.net Altın Örümcek Web Ödülleri'nde Finalde - Son Dakika
Basın Bültenleri

Sigortam.net Altın Örümcek Web Ödülleri'nde Finalde

Sigortam.net Altın Örümcek Web Ödülleri\'nde Finalde

Online, mobil ve telefon üzerinden sigorta karşılaştırma ve satışı alanında Türkiye'nin ilk ve en geniş platformu Sigortam.net, 2002 yılından bu yana DorukNet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin sigortacılık kategorisinde finaldeki sekiz şirket arasında yer alıyor.

26.03.2014 17:30

Online, mobil ve telefon üzerinden sigorta karşılaştırma ve satışı alanında Türkiye'nin ilk ve en geniş platformu Sigortam.net, 2002 yılından bu yana DorukNet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri'nin sigortacılık kategorisinde finaldeki sekiz şirket arasında yer alıyor. Sigortam.net, halk oylaması ile sigortacılık kategorisinde "Halkın Favorisi" olmayı ve 2011 yılında olduğu gibi yine altın ödüle uzanmayı hedefliyor.

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye'deki ilk ve tek bağımsız organizasyon olma niteliğini taşıyor. Organizasyonun 12 – 28 Mart 2014 tarihleri arasında "Halkın Favorisi"ni seçmek üzere halk oylaması şeklinde gerçekleştirilen final aşamasında Türkiye ve KKTC'den herkes, SMS göndererek oylamaya katılabiliyor. Kasko, zorunlu trafik, özel sağlık ve konut sigortası branşlarında Türkiye'deki ilk sigorta fiyatları karşılaştırması ve satışı yapan platform olan Sigortam.net "Halkın Favorisi" diyenlerin oylamaya katılmaları için ALTIN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 1550 yazıp 3969'a SMS göndermeleri yeterli.

Kurulduğu günden bu yana 1,8 milyon müşteriye, Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinin tekliflerini sunan Sigortam.net, poliçe satın alındıktan sonra da kullanıcısını yalnız bırakmıyor ve 444 24 00 numaralı sigorta destek hattı üzerinden poliçelere dair tüm konularda, 7 gün 24 saat destek sağlıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Sigortam.net Altın Örümcek Web Ödülleri'nde Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement