Düzce'de 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Trabzonspor-Beşiktaş maçını Düzce Trabzonlular Derneği'nde Trabzonspor taraftarlarıyla birlikte izledi. Dernek yetkilileri, maçın dostluk ve birlik içinde izlendiğini belirtti.
Turkcell Süper Lig'in 21. Haftasında Cumartesi Günü Deplasmanda Kayserispor ile Karşılaşacak Olan Beşiktaş, Akşam Saatlerinde Kayseri'ye Geldi.
Trakya Bölgesinde Yer Alan Beşiktaş Taraftar Dernekleri'nin Marmara Ereğlisi'nde Gerçekleştirilen Buluşmasına Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan da Katıldı. Erdoğan, Gecede Darbuka Çalarak Stres Attı.
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, "Beşiktaş'a Bir Küskünlüğüm Var, Bunu Saklayacak Değilim. Artık Futboldan Zevk de Almıyorum" Dedi.
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Takımın Çok İyi Durumda, Futbolcuların da Kendinden Emin Olduğunu Belirterek, "Bu Sene Fortis Türkiye Kupası ve Lig Kupasını Biz Alacağız" Dedi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) Konya Şubesi Tarafından Düzenlenen "Unesco 2007 Mevlana Yılı Her Zaman Her Yerde Fair Play Ödülleri" Törenle Sahiplerini Buldu.
Beşiktaş Taraftarları, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) Tarafından Organize Edilen, 'Mevlana Hoşgörü ve Örnek Davranış' Ödülleri Kapsamında, 'Taraftar' Dalında "Hoşgörü ve Örnek Davranış" Ödülüne Layık Görüldü.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçeli Olduğu İddialarının Ardından, Trabzonsporlu Olduğu İddia Edildi.
İki Üniversite, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray Taraftarlarının Takım Sadakatlerini ve Saldırganlığa Bakışlarını Araştırdı. Ortaya Çok İlginç Sonuçlar Çıktı.
Sıcak Günler Yaşanan Beşiktaş'ta, Menajer Sinan Engin Yine Gündem Yaratacak Açıklamalarda Bulundu. Beşiktaş Taraftarından Mayıs'a Kadar Süre İsteyen Engin "Eğer Bu Zamana Kadar Beşiktaş Düzelmezse Taraftar Ondan Sonra İsyan Etsin" Dedi.
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Sporun Yönetimini Özerk Hale Getirerek, Devleti Sporun İçerisinden Çekeceklerini Söyledi.
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor ve Liverpool Galibiyetlerinin Beşiktaş İçin Dönüm Noktası Olduğunu Belirterek, "Haftaya Çok Önemli Olan Fenerbahçe Maçımız Var. Şükrü Saraçoğlu Stadı Bize Uğurlu Geliyor. Bizim İçin Tüm Maçlar Derbi Havasında. İnanıyorum Ki Beşiktaş Önündeki Tüm Maçlardan Puan Çıkartarak Bu Yılın Şampiyonu Olacaktır" Dedi.
Vestel Manisaspor-fenerbahçe Maçının Ardından Manisa Fenerbahçeliler Derneği Önünden Geçen Bir Grup Vestel Manisaspor Taraftarı, Dernek Binasına Taşlı Saldırıda Bulundu.
Almanya'nın Wetzlar Şehrinde 23 Ağustos-2 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Avrupa Şampiyonası'na Hazırlık Niteliği Taşıyan Özel Turnuvaya Katılan Türkiye Bayan Engelli Basketbol Milli Takımı İlk Maçında Almanya'ya 26-63 Yenildi.
Ünlü Şarkıcı Barış Akarsu'nun Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Yoğun Bakıma Alındığı Hastanede Dün Gece Hayatını Kaybetmesinin Ardından Sevenleri Gözyaşına Boğuldu.
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Ağır Yaralanan Sanatçı Barış Akarsu'nun Tedavi Gördüğü Hastanede Bugün Dünyaya Gelen Bebeğe Barış Adı Verildi.
L'equipe'e Konuşan Fransız Oyuncu, 'Beşiktaş'ta da Başarılı Bir 3 Yıl Geçirmek İçin Böyle Bir Karar Verdim' Dedi.Javi Navarro'ya Kazandığının 3 Katını Öneren Kartal, İspanyol Oyuncudan Yanıt Bekliyor.
Cumhuriyet Mitinglerinin Son Halkası, Ulu Önder Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı Başlattığı Samsun'da Yapıldı. 38 Bin Kişi Alacağı Hesaplanan 9500 Metrekare Genişliğindeki Cumhuriyet Meydanı, Miting Başlamadan Doldu. Mitinge 80 Bini Bulan Kalabalığın Attığı Sloganlar ve Taşıdığı Pankartlar Damgasını Vurdu. Mitingde Konuşan Prof. Türkan Saylan, "Şeriata, Bölücülüğe, Irkçılığa, Darbeye Karşıyız" Dedi.
Tandoğan, Çağlayan ve İzmir'in Ardından Son Cumhuriyet Mitingi Samsun'da Başladı. Mitingin Yapıldığı Cumhuriyet Meydanı Doldu. Meydana Açılan Yollarda da Kalabalığın Giderek Arttığı Gözleniyor.
Aslında, Fenerbahçelileri Üzen Beşiktaş'tan Çok Galatasaray'dı. Hatta, Beşiktaş'ın Arkasından Ligi İkinci Bitirmek, Fenerbahçe'yi Rahatsız Etmiyordu. Yeter Ki, Ezeli Rakip Galatasaray Önde Olmasın.
"Ayrılmamın Nedenleri Çok. Başkan Yıldırım Demirören Dışında Beşiktaş'ta Kimseden Destek Görmedim. Yöneticiler, Taraftarlar ve Özellikle de Bazı Oyuncular Bana Hiç Yardımcı Olmadı. Eminim, Ayrılacak Olmama Bazıları Çok Sevinmiştir."
Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Sonrasında Malatya'da Şiddet Olayları Meydana Geldi. Çok Sayıda Fenerbahçe Taraftarı, Kendilerini Malatyaspor Taraftarı Olarak Gösteren Bir Grubun Saldırısına Uğradı.
Beşiktaş Spor Kulübü'nün Resmi Ürünlerini Satan Beşiktaş Mobil Store Tır'ı Samsun'un Bafra İlçesine Geldi.
Ankara Tandoğan'daki Mitingin Ardından İstanbul Çağlayan'da Toplanan 1 Milyonu Aşkın Kişi, Laik ve Demokratik Cumhuriyeti Koruma Yemini Etti. Hemen Herkes Ay Yıldızlı Bayrağıyla Miting Alanına Geldi. Mitingde "Hükümet İstifa" Sloganları Atıldı, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Adaylığına Karşı Çıkıldı.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Adana Şubesi Yönetim Kurulu, Vali İlhan Atış'ı Makamında Ziyaret Ederek, "Hoşgeldiniz" Dedi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) - Ülker Spor Yazarları Armağan Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu.