Bartın Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü önünde 'Bomba var' diyerek bağıran bir kişi gözaltına alındı. Şahısın çantası fünye ile patlatılırken, içeride altın ve tabletlerin bulunduğu öğrenildi.
Bartın Irmağı'nda binlerce balık solunum için yüzeye çıktı, çevre ekipleri inceleme başlattı.
Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, sel afetinin ardından sahada zarar tespit çalışmalarını sürdürürken, sel sebebi ile 3 binanın yıkılması gerektiği ön plana çıktı.
Kırklareli'nde dün gece etkili olan şiddetli fırtınada bir halı sahanın demir direkleri yıkıldı.
Halı saha demir direkleri fırtınaya dayanamadıKIRKLARELİ Kırklareli'nde dün gece şiddetli fırtına sebebiyle halı saha demir direkleri fırtınaya dayanamadı.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ardından artan hobi bahçelerindeki kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini bildirdi.
Kırklareli'nde, bir çiftlikten Teke Deresi'ne atık bırakıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldı.
HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde birçok kuş türünün yaşadığı Nehil Sazlığı'nda dün akşam saatlerinde çıkan yangını ekipler kontrol altına almaya çalışıyor.
Son dakika haberleri: Isparta Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına ilişkin gölden alınan numune sonuçlarının temiz çıktığını duyurdu.
Ülkemizde bulunan 9 bin 295 anıt ağacın bin tanesi Muğla'da bulunmaktadır. İlimizde meydana gelen orman yangınları sonrasında yapılan hasar tespit çalışmalarında anıt ağaçlarının hiç birinin zarar görmediği belirlenmiş olup, koruma altında bulunan tarihi anıt ağaçlarının bakım, tedavi ve restorasyon çalışmaları başladı.
Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te 10 milyon liraya satın aldığı dubleks villasının önüne izinsiz yerleştirdiği iskelenin, kaldırılmasına karar verildi.
İzmir Demokrasi Üniversitesi (İDÜ), Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından "Sıfır Atık Belgesi"ne layık görüldü.
Muğla'nın Fethiye ve Datça ilçelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yayımlanan "Denizcilik Atıkları Uygulaması" genelgesi kapsamında denizde denetim gerçekleştirildi.
Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda kaçak yapıların yıkımı sürüyor.
Kırklareli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, çiftçileri anız yakmamaları konusunda uyardı.
Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilaj (deniz salyası) sorununu çözmek için başlatılan temizleme çalışmalarına Tekirdağ'da da devam ediliyor.
Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda kaçak yapıların yıkımı sürüyor.
Edirne Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü kamu kurumlarının insan sağlığı ve çevresel değerlerin korunması için gerekli hassasiyeti üst düzeyde tuttuğunu belirtti.
- Kötü kokuların geldiği Araç Çayı'nda çevre felaketi Karabük'te onlarca kasa balık çaya atıldı, ekipler inceleme başlattı Karabük'te Araç Çayı'na kasa kasa atılan balıklar çevre kirliliğine sebep oldu.
Edirne Belediyesi tarafından Kent Ormanı'nda yapılan budama ve gençleştirme çalışmalarının, Edirne Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ve Edirne Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun izniyle yapıldığı ve çalışmanın, alanda yürüyüş yapan vatandaşların can güvenliği için gerçekleştirildiği bildirildi.
Edinilen son dakika gelişmesine göre Trakya Üniversitesi (TÜ), "Sıfır Atık Projesi" kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen kriter ve sorumlulukları yerine getirerek "Sıfır Atık Belgesi" alma hakkı kazandı.
Son dakika haberi... Edirne Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokak kısıtlamalarından dolayı yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanlarını besliyor.
- Samsun'da hava kirliliği yüzde 20 azaldı Samsun'da korona virüs salgını döneminde hava kirliliği yüzde 20 azaldı.
BARTIN merkezden geçen ırmağın rengi, artan kirlilik nedeniyle hafta sonu maviye dönerken, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, ırmaktaki renk değişiminin, tekstil fabrikasından kaynaklandığını belirledi.
Marmaris'te riskli binaların yıkım işlemleri devam ediyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli bina grubunda bulunan yapıların yıkılmasına devam ediliyor.
Bartın Irmağında oluşan köpükler tedirgin ediyor Bartın Irmağının Çağlayan mevkiinde oluşan beyaz köpükler ırmak yüzeyini kapladı.
- İmara aykırı yapılar yıkılmaya devam ediyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı olduğu belirlenen kaçak yapıların yıkımları devam ediyor.
Bolu'da, Karamanlar Yaylası'nda bulunan 90 evin çevresine yapılan tel örgü ve çitler, iş makineleriyle yıkıldı.
Edirne'de Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sanayi esnafını denetledi.