Çilek Kampanyası Uzadı - Son Dakika
Dekorasyon

Çilek Kampanyası Uzadı

Çilek Kampanyası Uzadı

Maximum Kart'a özel 12 taksit ve 5 ay taksit erteleme fırsatını kaçırmayın.

23.07.2013 15:12  Güncelleme: 16:08

Birbirinden şık ve özgün tasarımları ile Dünya çocuklarının odasını süsleyen Çilek, cazip fiyat seçenekleriyle oluşturduğu ''karne hediyesi'' kampanyasını yoğun ilgi üzerine uzattı. Maximum Kart'a özel 12 taksit ve 5 ay taksit erteleme fırsatı da sunan kampanya Eylül ayına kadar sürecek. Bebek, çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, Baby Safari, Flora, Bi Concept ve Black Pirate gibi çocukların favorileri olan serileri için cazip fırsatlarla dolu bir kampanya düzenledi.

Maximum Kart'a Özel 12 Taksit ve 5 ay Taksit Erteleme

Yaz tatiline girmenin heyecanını yaşayan çocuklara ve onların başarılarını ödüllendirmek isteyen anne babalara birbirinden farklı hediye alternatifleri sunan Çilek, şık ve fonksiyonel bebek ve çocuk odalarından aksesuarlarına kadar birçok üründe avantajlı fiyat seçenekleri sunuyor.

Çocukların karne heyecanını paylaşarak özel bir karne kampanyası başlatan Çilek, yoğun ilgi üzerine kampanyayı Eylül ayına kadar uzattı. Maximum Kart'a özel peşin fiyatına 12 ay taksit ve 5 ay taksit erteleme fırsatı ile çocuklar hayal ettikleri odalarına kavuşuyor. Avantajlı Fiyat Seçenekleri Çocuklara diledikleri odaya sahip olma imkanı sunan kampanya dahilinde çocukların hayallerini süsleyen Black Pirate Karyola 726 TL, Baby Safari Büyüyen Bebek Karyola 999 TL, Bi Turbo Yatak 1099 TL, Speedy Ranzalar 1211 TL, Flora Single Karyola 857 TL gibi avantajlı fiyat seçenekleri ile Türkiye'nin dört bir yanında bulunan Çilek mağazalarında sizleri bekliyor. Çilek; kaliteli ve konforlu tasarımları ile çocuklarının sağlığını düşünen ebeveynlerin güvenini kazandığı gibi sıra dışı ve özgün tasarımları ile de çocukların en sevdiği oda arkadaşı olmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Dekorasyon Çilek Kampanyası Uzadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement