ABD'de korkunç kadın cinayeti: Türk öğretmen katledildi, annesi yaralandı - Son Dakika
Dünya

ABD'de korkunç kadın cinayeti: Türk öğretmen katledildi, annesi yaralandı

ABD\'de korkunç kadın cinayeti: Türk öğretmen katledildi, annesi yaralandı

ABD'nin Virginia eyaletinde bulunan Fauquier Country'de yaşayan Türk öğretmen Bengü Beachley, boşanma aşamasında olduğu Amerikalı eşi John Beachley tarafından katledildi.

26.01.2022 10:11  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fauquier County Şerif Ofisi'nin aktardığına göre, pazar gecesi Bealeton'da "Bir cinayet ve intihar" yaşandı, iki kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

''BOŞANMAYI KABUL ETMEDİ''

ABD basınında yer alan haberlere göre boşanmayı kabul etmeyen John Beachley, silahıyla önce ayrılma aşamasında olduğu eşi 30 yaşındaki Bengü Beachley'i katledip ardından Bengü Beachley'nin annesi Semra Metin'i yaraladı. ABD basınında John Beachley'nin olayların ardından intihar edildiği bilgisi verildi.

Hastaneye kaldırılan anne Semra Metin'in tedavisi sürüyor.Yetkiler, soruşturmanın devam ettiğini ve sonrasında daha fazla bilginin paylaşılacağını söyledi.

Son Dakika Dünya ABD'de korkunç kadın cinayeti: Türk öğretmen katledildi, annesi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ALİ *: Evlendiği cani 51 kendisi 30 yaşında herşey para ve ABD olmamalı bunu anlayın artık parada bir yere kadar 16 3 Yanıtla Nevin Gönüldaş: Evlendiği canı 51 kendisi 38 yaşında bu bir ikincisi kendisi diye hitap ettiğiniz bir öğretim üyesi yani öğretmen bu iki ayrıca herşey para ve yurt dışı değil demişsiniz nereden biliyorsunuz bunu da öyle konuşuyorsunuz kaldi ki Bengü kendi tirnaklariyla emekleriyle birseyler başardı yan gelip yatan koca sayesinde değil siz ve sizin gibi cahiller olduğu sürece bu toplumda kadın cinayetlerinin önüne geçilmez sizin ruhunuz kirlenmiş ölene dahi saygınız yok arkasından bilip bilmeden atıp tutuyorsunu 5 0
  • seval atıcı: Ali bey, öncelikle Bengü 38 yaşındaydı, basın yanlış yazmış. 13 yaş fark da fazla değil. Burdan hareketle yaptığınız yorum da iğrenç. Bu kadın İngilizce öğretmeni, senelerdir kendi başına ayakta duran bir öğretim üyesi. Hayatı yurt içi ve yurtdışı başarılarıyla dolu. Birini sevdi, anlaşamadı, ayrılmak istediği için öldürüldü.ABD ye para için gittiğini yazmanız korkunç. Bence ölüye saygınız varsa silin yorumunuzu.Tanımadan etmeden yazdıklarınıza bakın. El insaf. Gencecik bir insan öldü. Ayıp! 3 0 Yanıtla

Advertisement