AFAD, Libya'ya yardım malzemeleri göndermeye devam ediyor - Son Dakika
Dünya

AFAD, Libya'ya yardım malzemeleri göndermeye devam ediyor

AFAD, Libya\'ya yardım malzemeleri göndermeye devam ediyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingazi'ye doğal afet yaşayan Libya'ya yardım malzemeleri göndermeye devam ettiklerini duyurdu. AFAD, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Libya'nın tarihinin en büyük sel afetlerinden birini yaşadığını belirterek, arama kurtarma ve yardım ekiplerinin Bingazi'ye insani yardım malzemelerini ulaştırdığını ifade etti. AFAD, selden etkilenen Libyalı kardeşlere geçmiş olsun dileklerini iletti ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

12.09.2023 12:41

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Libya'da yaşanan doğal afete ilişkin yardım malzemelerinin Bingazi'ye ulaştırılmaya devam ettiğini açıkladı.

AFAD, sosyal medya hesabından doğal afet yaşayan Libya'nın yanında olduklarını belirterek, "Tarihin en büyük sel afetlerinden birini yaşayan Libya halkının yaralarını sarmak için, arama kurtarma ve yardım ekiplerimiz ile insani yardım malzemelerini Bingazi'ye ulaştırmaya devam ediyoruz. Selden etkilenen Libyalı kardeşlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya AFAD, Libya'ya yardım malzemeleri göndermeye devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement