Amerikalı çift 2015 yılında tatil için Yeni Zelanda'ya gitmeye karar verdiklerinde hayatlarının kökünden değişeceğini bilmiyorlardı.
Çift, tatil için Yeni Zelanda'da Airbnb'den bir oda kiraladılar. Ev sahibesi çiftle 'fazlasıyla' ilgilendi. Kadın kocasıyla bir hafta boyunca Yeni Zelandayı gezdikten sonra ülkesine dönmeye karar verdi. Kocası ise bir kaç gün daha ülkede kalmak istediğini söyledi.
Bu sürede adam ile ev sahibesi aşk filizlendi ve bu aşk ilişkiye döndü.
Durumu öğrendiğinde şoka girdiğini anlatan kadın, gazetecilere olayı anlatırken "Evliliğimiz kusursuz değil ama sağlamdı" ifadelerini kullandı. Olay 30 yıllık evliliğin bitmesiyle sonuçlandı.
İsmini vermek istemeyen kadın evliliğini bitiren olayı 'başkalarının başına da gelebilir' diye düşündüğü için gazetecilere anlattığını söyledi.
Son Dakika › Dünya › Airbnb 30 Yıllık Evliliği Bitirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.