Berkin Elvan İtalya'da da Anıldı - Son Dakika
Dünya

Berkin Elvan İtalya'da da Anıldı

Hayatını kaybeden Berkin Elvan için İtalya'da Milano, Roma, Genova, Bologna gibi pek çok kentte anma ve protesto gösterisi düzenlendi.

13.03.2014 00:13  Güncelleme: 00:26

Gezi olayları sırasında başına isabet eden gaz kapsülü sebebiyle yaralanan ve 268 gün komada kaldıktan sonra dün sabah hayatını kaybeden Berkin Elvan için İtalya'da Milano, Roma, Genova, Bologna gibi pek çok kentte anma ve protesto gösterisi düzenlendi.

Milano'da akşam üzeri saatlerinde San Lorenzo meydanında toplanan yaklaşık 200 kişi Berkin Elvan'ın anısına mumlar yaktı ve sessiz bir anma töreni düzenledi. Gösteride daha sonra Gezi Parkı protestoları sırasında hayatını kaybedenler anıldı ve Berkin Elvan'ın ailesine gönderilmek üzere bir anı defterine yazılar yazıldı. Göstericiler daha sonra sorunsuz bir şekilde dağıldı.

Milano'daki gösterilere katılan Gökçe Pehlivanoğlu, bir gün önce de Kadiköy'deki gösterilere katıldığını belirterek, "Berkin'in hikayesini bütün dünyaya anlatmamız lazım. Biz bu hikayeyi ne kadar anlatırsak, o, o kadar ölümsüz olacak" ifadesini kullandı. - MİLANO

Berkin Elvan İtalya\'da da Anıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Berkin Elvan İtalya'da da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BİR DOST: ULAN HÜKÜMETE KİM KARŞIYSA BAHANE BULUP SOKAKLARA ÇIKMIŞLAR AMA YOK ÖYLE SANDIK HARİCİ YOLLARA KAPALIYIZ HANGİ DİLDEN ANLAR SANIRIZ O DİLDEN KONUŞURUZ... 0 0 Yanıtla

Advertisement