Çanakkale'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Dünya

Çanakkale'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Çanakkale\'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Ilgardere köyü yakınlarında çıkan orman yangını, 9 hava aracı, 22 ilk müdahale aracı, 81 arazöz, 16 iş makinesi, 40 diğer kurum araçları ve toplam 510 personelin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangının başlangıç anından yayılma sürecine kadar olan süreç, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'nün orman gözetleme kulesindeki kameralarla saniye saniye kaydedildi.

05.11.2023 16:32

- Çanakkale'deki orman yangının başlangıcı ve yayılışı gözetleme kulesinden kaydedildi

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Ilgardere köyü yakınlarında dün saat 14.21 sıralarında çıkan orman yangının başlangıç anı ve yangının yayılış süreci gözetleme kulesinden kaydedildi.

Gelibolu ilçesi Ilgardere köyü yakınlarında başlayan orman yangınına 9 hava aracı, 22 ilk müdahale aracı, 81 arazöz, 16 iş makinesi, 40 diğer kurum araçları ve toplam 510 personelin müdahalesi sonucu bugün saat 14.00'de kontrol altına alındı. Yangının başlangıç anından yayılma sürecine kadar olan süreci Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'nün orman gözetleme kulesindeki kameralarla saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Çanakkale'de Orman Yangını Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement