Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Dünya

Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu

Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tüm dünyada beğeniyle izlenen "Breaking Bad" isimli dizi, televizyon dünyasının Oscar'ı olarak bilinen 65.Emmy Ödüllerinde En İyi Drama Dizisi ödülünü kazandı.

23.09.2013 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada beğeniyle izlenen "Breaking Bad" isimli dizi, televizyon dünyasının Oscar'ı olarak bilinen 65. Emmy Ödüllerinde En İyi Drama Dizisi ödülünü kazandı.

ABD'nin California kentinde düzenlenen 65. Emmy Ödüllerinde önümüzdeki hafta final yapacak olan Breaking Bad isimli dizi 'En İyi Drama' ödülü verildi. Dizi oyuncularından Anna Gunn en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanırken, dizinin yapımcı ve senaristi Vince Gilligan, "Breaking Bad'in de bir parçası olduğu televizyonun altın çağında böyle bir ödül kazanmayı beklemiyordum" dedi. Vince Gilligan, dizinin başarısının sebeplerinden biri olarak video kiralama-izleme sitesi Netflix'te diziye olan yoğun talebi gösterdi. Gilligan Internet üzerinden Breaking Bad'i izleyenlerin sayısının çokluğu nedeniyle, dizinin iki sezondan uzun sürdüğünü belirtti.

Bu yılki Emmy ödüllerinde ayrıca en iyi komedi dizisi ödülünü 'Modern Family' alırken en iyi mini dizi ödülünü ise 'Behind the Candelabra' dizisi aldı. 'The Newsroom' isimli dizide haber sunucusu rolünü oynayan Jeff Daniels, 'Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi olurken, ünlü oyuncu Michael Douglas da 'Behind the Candelabra' dizisinde canlandırdığı Liberace karakteriyle 'Mini Dizi Dalında En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. - CALIFORNIA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement