Fenomen boşanma avukatı uyardı: "Bu beş mesleği yapan kişilerle evlenmektense kaçın" - Son Dakika
Dünya

Fenomen boşanma avukatı uyardı: "Bu beş mesleği yapan kişilerle evlenmektense kaçın"

Fenomen boşanma avukatı uyardı: "Bu beş mesleği yapan kişilerle evlenmektense kaçın"

TikTok fonemeni boşanma avukatı, edindiği tecrübeleri baz alarak hangi meslek grubundan kişilerle evlenilmemesi gerektiğini açıkladı. Beş meslek sayan avukat, en zorlu davalarını bu meslek grubundan kişilerle yaşadığını belirtti.

12.04.2022 15:49  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TikTok kullanıcı adı @Jettiegirl28 olan bir boşanma avukatı, iş hayatında on yılı aşkın bir süredir olduğunu ve deneyimlerine dayanarak bazı meslek gruplarından kişilerle evlenilmemesi gerektiğini söyledi. Avukat, "Kariyerim boyunca gördüğüm en zor davalarımda, şaşırtıcı bir şekilde bu beş meslekteki erkekler vardı" dedi.

Insider'ın haberine göre; Atlanta, Georgia'daki The Leonard Firm'ın kurucusu ve yönetici ortağı olan Katie K. Leonard paylaşımıyla en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Leonard, yayınladığı videoda evlilik için uzak durulması gereken meslekleri şu şekilde sıralıyor: İtfaiyeciler, polis memurları, askerler, cerrahlar ve pilotlar.

NARSİST VE KONTROLCÜLER

Videosunda, bu mesleklerdeki erkeklerin aykırı değerlere sahip olduğunu, daha narsist ve kontrolcü olma eğiliminde olduklarını belirtiyor: "Boşanma ile uğraşırken çok daha zor olma eğilimindeler. 'Bana meydan okumaya nasıl cüret edersin' gibi bir yaklaşımları var. Bu mesleklere bakarsanız, hepsinin ortak noktası ne? Onlar mesleklerinde tanrılar, değil mi? Polissen silahla ortalıkta dolaşıyorsun. Otoriteyle ortalıkta dolaşıyorsun. Cerrahsan hastanede dolaşıyorsun; herkes sana bakıyor, herkes sana saygı duyuyor. Pilotlarsa bir seferde 150, 200 kişinin hayatını kontrol altında tutuyor. Sonra eve geliyorsun ve aniden biri senden çöpü çıkarmanı istiyor. Bence bu zor bir geçiş."

Fenomen boşanma avukatı uyardı: 'Bu beş mesleği yapan kişilerle evlenmektense kaçın'

Avukatın TikTok'ta paylaştığı video 1,5 milyondan fazla görüntüleme ve 12.400 yorum aldı. Pek çok kullanıcı da Leonard'ın teşhisine katıldı. Yaklaşık 2.000 beğeni alan bir yorumda, "Bir cerrahtan boşandım ve bunun doğru olduğunu teyit edebilirim" yazıldı.

ERKEKLER İÇİN EN TEHLİKELİ OLANLARSA…

Kullanıcılar meslek listesine ayrıca; papazlar, sporcular ve yatırım bankacıları da dahil olmak üzere yeni meslek grupları da önerdiler. Leonard, ayrıca erkeklerin evlenmekten kaçınması gereken bir numaralı profili de açıkladı: Ev hanımları. Avukat şu yorumları yaptı: "Ev hanımlarından boşandığınızda, korkudan felç olurlar ve haklı olarak tüm hayatları değişmek üzeredir. Neler olup bittiği hakkında finansal olarak bilmedikleri pek çok şey var, bu yüzden kafalarını kuma gömme eğilimindedirler."

Son Dakika Dünya Fenomen boşanma avukatı uyardı: 'Bu beş mesleği yapan kişilerle evlenmektense kaçın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alis Yiğit: En iyi eş adayları bunlar 8 3 Yanıtla
  • Hacı berbat: Daha çok boşamakta zorlandığı için söylenmiş avukat Boşamak gibi düşüncesi olanlar hiç evlenmesin zaten en iyi eş adayları bu meslekte çalışanlar Yazmadığı meslek gruplarında var mesleği avukat olandan kaçmak lazım . 5 2 Yanıtla
  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement