Kargodan Gelen Çığlık, Uçağı Geri Döndürdü - Son Dakika
Dünya

Kargodan Gelen Çığlık, Uçağı Geri Döndürdü

Kargodan Gelen Çığlık, Uçağı Geri Döndürdü

Alaska Havayolları'na ait yolcu uçağının kargo bölümünden çığlıklar gelmesi nedeniyle uçak Washington'a zorunlu iniş yaptı.

14.04.2015 10:24  Güncelleme: 10:59

Alaska Havayolları'na ait Seattle- Los Angeles seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra kargo bölümünden çığlıklar gelmesi üzerine Washington'da bulunan Seattle- Tacoma Uluslararası Havalimanı'na geri döndü.

ÇIĞLIK VE YUMRUK SESLERİ UÇAĞI GERİ DÖNDERDİ

Alaska Havayolları yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, kaptan pilotun uçağın alt kısmında çığlık ve yumruk sesleri duyması üzerine uçağın rotasını Washington'un Seattle kentinde bulunan Seattle-Tacoma Uluslararası Havalimanı'na çevirdiği ifade edildi.

"KONU ARAŞTIRILIYOR"

Açıklamada, uçağın iniş yapmasının ardından uçağın kargo bölümünde yapılan arama kapsamında bulunan havayolu çalışanının çıkarıldığı belirtilerek, "Görevlinin sağlık durumu iyi görünüyor. Ancak yine de tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi. Biz de bu konuyu araştırıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kargodan Gelen Çığlık, Uçağı Geri Döndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kara: 'Açıklamada, uçağın iniş yapmasının ardından uçağın kargo bölümünde yapılan arama kapsamında bulunan havayolu çalışanının çıkarıldığı belirtilerek' Allahım nasıl cümledir bu , 7 kez okudum anlamadım 26 1 Yanıtla
  • 4161: Gercekten dogru dürüst yazsanıza kardeşim 8 0 Yanıtla
  • ÇDR L: KEDİ GİRMİŞTİRR 7 1 Yanıtla
  • Zafer: UÇAĞI GERİ DÖNDERDİ dönderdi ne lan 5 1 Yanıtla
  • Zafer: Dönderdi ?? 3 1 Yanıtla

Advertisement