Mısır Polisi, 6 Ekim Köprüsü'nü Kapattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mısır Polisi, 6 Ekim Köprüsü'nü Kapattı

14.08.2013 13:09  Güncelleme: 13:15

Mısır'da güvenlik güçleri, darbe karşıtlarına yönelik düzenlediği kanlı müdahalenin ardından, 6 Ekim Köprüsü'nü yaya ve araç trafiğine kapattı.

Mısır'da güvenlik güçleri, darbe karşıtlarına yönelik düzenlediği kanlı müdahalenin ardından, 6 Ekim Köprüsü'nü yaya ve araç trafiğine kapattı.

Müslüman Kardeşler'in en az 200 kişinin öldüğünü açıkladığı müdahaleyi protesto etmek için 6 Ekim Köprüsü üzerinde eylem yapan darbe karşıtlarına polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti. Polis daha sonra köprüyü araç ve yaya trafiğine kapattı.

Bu arada sosyal medyada, devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi taraftarlarının Kahire'de kıptilere ait bir kiliseyi ateşe verdiği iddia edildi.

Öte yandan; Mısır Merkez Bankası'nın kapatıldığı ve yeni bir açıklama yapılıncaya kadar kapalı olacağı duyuruldu. - KAHİRE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Mısır Polisi, 6 Ekim Köprüsü'nü Kapattı - Son Dakika


Advertisement