Müşteriden 4 bin dolar bahşiş alan garson işinden oldu - Son Dakika
Dünya

Müşteriden 4 bin dolar bahşiş alan garson işinden oldu

ABD'nin Arkansas eyaletindeki bir restoranda çalışan Ryan Brandt isimli kadın, restoranda düzenlenen partide gösterdiği çalışkanlığından sonra müşterilerden 4 bin dolar bahşiş aldı. Ancak patronlar, bahşiş nedeniyle kadının işine son verdi.

15.12.2021 09:57  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arkansas eyaletindeki bir restoranda çalışan Ryan Brandt isimli kadın, işine gösterdiği özveri nedeniyle çevresi tarafından takdir ediliyordu. Ryan Brandt son olarak, çalıştığı restoranda düzenlenen 40 kişilik gece partisinde garson olarak görev yaptı.

Müşteriden 4 bin dolar bahşiş alan garsonu işten kovdular

İLGİSİ ÇOK BEĞENİLDİ

40 kişilik davetli grubu, gece boyunca kendileriyle yakından ilgilenen Ryan Brandt'a teşekkürlerini ilettikten sonra masaya çağırdı ve alkışlayıp, 4 bin dolar bahşiş bıraktı. Ancak bu bahşiş, genç kadının işinin de sonunu getirdi.

Müşteriden 4 bin dolar bahşiş alan garsonu işten kovdular

PATRON TELEFONLA ARAYIP KOVDU

Genç kadına 4 bin dolar bahşiş bırakıldığını diğer çalışanlardan öğrenen patron Ryan Brandt'a telefon açarak işten çıkarıldığını söyledi. Aldığı haberle yıkılan Brandt, katıldığı televizyon programında, "3,5 yıldır orada çalışıyordum ve bu gerçekten kırıcıydı. O gece yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum" dedi. Olayın ardından dünyanın her yerinden garson Ryan Brandt'a yönelik destek mesajları gelmeye başladı.

Müşteriden 4 bin dolar bahşiş alan garson işinden oldu

Son Dakika Dünya Müşteriden 4 bin dolar bahşiş alan garson işinden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ergin Yıldız: Bizde olsa duyurmadan birkac kisi arasinda paylastirilir,eleman da isinden olmazdi!! 0 0 Yanıtla Güven Simsek: Hiç ole bisey olmazdi 0 0
  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.

  • TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı
    17:10 TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500 koli yardım dağıttı. Ayrıca, 'Hediyem Kur'an Olsun' kampanyası kapsamında 1000 Mushaf dağıtıldı ve 1000 kişiye iftar verildi. Yardım çalışmalarına Sırbistan İslam Birliği Başkanı Senad Halitovic ve Din Hizmetleri Müşaviri Ertuğrul Coşkun da katıldı.


Advertisement