Otobanda cinsel ilişkiye giren bir çift, polis ekiplerinin suçüstü baskınıyla kıskıvrak yakalandı - Son Dakika
Dünya

Otobanda cinsel ilişkiye giren bir çift, polis ekiplerinin suçüstü baskınıyla kıskıvrak yakalandı

Otobanda cinsel ilişkiye giren bir çift, polis ekiplerinin suçüstü baskınıyla kıskıvrak yakalandı

Kuzey Tayland'da cinsel içerikli film işi yapan bir çift, otobanda cinsel ilişkiye girdikleri anda polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda yakalandı.

07.10.2021 11:37  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Tayland'da cinsel içerikli film üreticiliği yapan çift, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen suçüstü operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Kuzey Tayland polisi, bu tarz durumlarla karşılaşan vatandaşların kendilerine ihbarda bulunmasını istedi.

"YASALARI İHLAL ETTİLER"

Vice World News'e konuşan polislerden biri, çiftin cinsel içerikli film paylaşımını ve ticaretini yasaklayan yasaları ihlal ettiğini söyledi. Yetkili polis, "Hala başka ek suçlamalar olup olmayacağını araştırıyoruz" dedi.

BİR SONRAKİ AY DOLAŞIMA SOKTULAR

Yetkililer, videonun mayıs ayında çekildiğini ve bir sonraki ay internette paylaşıldığını söyledi. Polis, çiftin en az 70 video çektiğini ve bunları cinsel içeriklerin olduğu sitelerde yayınladıklarını açıkladı.

5 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENİYOR

Olayın ardından bölge halkına da bir uyarda bulunan polis ekipleri, "Cinsel içerik yaparak kazanacaklarınızın, kaybedeceklerinize değmeyeceği konusunda herkesi uyarmak istiyorum. Bazen bir videoyu hazırlayarak kolay bir şekilde 15 dolar kazanabilirsiniz, ancak suçlamalarla karşı karşıya kalırsanız, varlıklarınıza da el konulur" diye konuştu. Sanıklar, 5 yıla kadar hapis ve yaklaşık 2 bin 950 dolara kadar para cezası ile cezalandırılabilir.

Son Dakika Dünya Otobanda cinsel ilişkiye giren bir çift, polis ekiplerinin suçüstü baskınıyla kıskıvrak yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ahmet Asım Karakuş: Kanun saçma insanların paraya ihtiyacı var. Rıza olduğu sürece bunu yapabilirler. Madem böyle şeyler yasak onun kazandığı parayı ona devlet olarak sen ver. 56 169 Yanıtla
    Ali Kublay: Akıla bak alan razı satan razı o zaman bonzai satmakta silah satmakta serbest olsun 75 9
  • Kubilay kubi: bumu şimdi haber 85 17 Yanıtla
  • Boyacı şenol giden : Ohh ohhh ne güzelll bir iç açıcı haber. 50 27 Yanıtla
  • Kerem Oğuz: Flaş haber nerde bu nerde bu devlet nerde nerde reha muhtar 20 13 Yanıtla
  • Cato Cet: Orda girme burda girme nerde girecek bu insanlar 13 19 Yanıtla
  • yakup Karabalik: Adam baska nasıl para kazanack 1 4 Yanıtla

Advertisement