Polis 24 Saat Bile Geçmeden Yakaladı - Son Dakika
Dünya

Polis 24 Saat Bile Geçmeden Yakaladı

Polis 24 Saat Bile Geçmeden Yakaladı

Almanya'nın Saksonya Eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba alarmı alan polis, kentin doğusunda bulunan bir binaya operasyon düzenledi.

09.10.2016 09:38

Almanya'nın Saksonya Eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba alarmı alan polis, kentin doğusunda bulunan bir binaya operasyon düzenledi. Arama yaptığı evde patlayıcı maddeyi bulan polis, evde kimseyi yakalayamadı. Saksonya Eyaleti Anayasayı Koruma Teşkilatı (LKA) Sözcüsü Tom Bernhardt ise şüphelilerden 22 yaşındaki Jaber Albakr'ın bombalı eylem hazırlığı içinde olduğunun tahmin edildiğini ve her yerde arandığını açıkladı. Albakr'ın fotoğrafını da yayınlayan LKA, bu kişinin nerede olduğunu bilenlerin ihbarda bulunmasını istedi.

Bunun üzerine kenti ablukaya alan polis, 24 saat geçmeden üç kişiyi göz altına aldı. Suriye doğumlu 22 yaşındaki Jaber Albakr'ın ele başı olabileceği açıklandı. Alman Focus dergisinin internet sayfasında yayınlanan bir haberde ise uzun zamandan beri LKA'nın takibi altında bulunan şüphelinin bir havaalanında bombalı saldırı planladığı iddia edildi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Polis 24 Saat Bile Geçmeden Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement