Robert Duvall Yeni Filmi 'Vahşi Atlar'la Karşımızda - Son Dakika
Dünya

Robert Duvall Yeni Filmi 'Vahşi Atlar'la Karşımızda

Robert Duvall Yeni Filmi \'Vahşi Atlar\'la Karşımızda

84 yaşındaki Amerikalı aktör Robert Duvall'i yeni filmi Vahşi Atlar'da hem yönetmen hem de baş rol oyuncusu olarak görüyoruz.

10.06.2015 17:57

84 yaşındaki Amerikalı aktör Robert Duvall'i yeni filmi Vahşi Atlar'da hem yönetmen hem de baş rol oyuncusu olarak görüyoruz.

Baba ile oğul arasındaki sorunlu bir ilişki ve bir aile dramını birlikte anlatan iki hikayeli filmde Duvall yaşlı bir çiftçi rolünde.

Robert Duvall: "Oğlunun gay olduğu gerçeğini kabul etmez ve onu çiftlikten kovar. 15 yıl sonra oğlan çıka gelir. Özürler dilerler. Baba vasiyetini açıklayacak. Bu arada tahminlere göre biri kaybolmuştu. Oğlanın erkek sevgilisi. Kapanmış bir dava ama Teksas polisi için faili meçhul davalar asla kapanmaz. Kayıp oğlanın annesinin talebiyle yeni bir soruşturma açılır."

Duvall filmde, eli silahlı, üç oğlunu katı bir disiplinle büyütmüş otoriter bir çiftçi karakterini oynuyor. Ölmeden önce oğullarına vasiyetini okumak ister.

Oğlu Ben'i bir gece ahırda arkadaşı Jimmy'le sex yaparken yakalar ve çiftlikten atar. Ben, 15 yıl çiftliğe ayak basmaz. Ancak Jimmy'de o zamandan beri kayıptır.

Robert Duvall çok iyi bir ekiple çalışmaktan

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 10 Haziran 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Robert Duvall Yeni Filmi 'Vahşi Atlar'la Karşımızda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement