Trump, mahkemeden sonra Miami'deki Versailles Restoranı'nda müşterilere yemek ısmarladı - Son Dakika
Dünya

Trump, mahkemeden sonra Miami'deki Versailles Restoranı'nda müşterilere yemek ısmarladı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 37 federal suçlamadan dolayı yargılandığı mahkemeden çıktıktan sonra Miami'nin ünlü bir restoranına gitti ve burada tüm müşterilere yemek ısmarladı.

14.06.2023 14:13  Güncelleme: 17:16

Eski ABD Başkanı Donald Trump, sınıflandırılmış belgeleri kötüye kullanma suçlamalarına karşı suçsuz olduğunu iddia ettipi davanın ardından, Miami'nin ikonik Küba restoranı Versailles'a giderek tüm müşterilere yemek ısmarladı.

MÜŞTERİLER ŞARKI SÖYLEDİ

Müşteriler, Trump için "Doğum Günün Kutlu Olsun" şarkısını söyledi. Yarın 77 yaşına girecek olan Trump, dini liderlerle dua etti, karma dövüş sanatçısı Jorge Masvidal ile fotoğraf çektirdi ve 'kontrolden çıkan bir hükümeti' eleştirdi.

Trump mahkeme sonrası gittiği kafede herkese yemek ısmarladı

"HERKES İÇİN YEMEK" DİYE BAĞIRDI

Eski başkan, "Herkes için yemek!" diye haykırdı ve doğum günü şarkıları eşliğinde hükümetin durumunu eleştirdi. "Kontrolden çıkan bir hükümetimiz var," diye yakındı.

Trump, federal bir suçla suçlanan ilk başkan olma ve parmak izi alınarak tutuklanma gününde destekçileri arasında yol alırken, "Sanırım çok iyi gidiyor," dedi. "Burada düzenlenmiş bir anlaşma olduğunu düşünüyorum," diye ekledi. "Bu akşam Bedminster'da küçük bir konuşma yapacağım, umarım orada olursunuz," dedi.

SUÇSUZ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Trump ve yardımcısı Walt Nauta, Mar-a-Lago'da sınıflandırılmış belgeleri saklama planıyla suçlandı. Nauta, Versailles'da Trump'ın yanında yürüdü. Mahkemede daha önce, 76 yaşındaki Trump, Miami mahkeme kompleksinde kaydedilip parmak izi alındıktan sonra 37 suçlamaya karşı suçsuz olduğunu iddia etti.

Davayı Adalet Bakanlığı adına yürüten Özel Müşavir Jack Smith, ABD Magistrat Hakimi Jonathan Goodman'ın mahkemesinin ön sırasında otururken, eski başkan avukatları ile birlikte oturdu.

Trump, mahkemeden sonra Miami\'deki Versailles Restoranı\'nda müşterilere yemek ısmarladı

Son Dakika Dünya Trump, mahkemeden sonra Miami'deki Versailles Restoranı'nda müşterilere yemek ısmarladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement