Trump'tan Clinton'a 'Şeytan' Yakıştırması - Son Dakika
Dünya

Trump'tan Clinton'a 'Şeytan' Yakıştırması

Trump\'tan Clinton\'a \'Şeytan\' Yakıştırması

Amerika Birleşik Devletleri'nde Cumhuriyetçiler'in başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'da yaptığı mitinginde rakibi Demokrat aday Hillary Clinton'a 'şeytan' yakıştırması yaptı.

03.08.2016 08:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde Cumhuriyetçiler'in başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'da yaptığı mitinginde rakibi Demokrat aday Hillary Clinton'a 'şeytan' yakıştırması yaptı. Demokratlar'ın başkan adaylığı yarışını kaybeden Bernie Sanders'in Clinton'u desteklemesine tepki gösteren Trump, 'Sanders şeytan ile anlaştı' dedi.

Clinton ise Omaha, Nebraska'daki mitingde ünlü iş adamı Warren Buffet ile birlikte gövde gösterisi yaptı. Clinton rakibi Trump'ı vergi beyanından vurmaya çalıştı:

"Hepimiz şu vergi beyanlarını görmek isterdik değil mi? Eşim ve ben, sanırım 33 veya 34 yıllık beyanı kamuya açıkladık, eğer bakmak isterseniz. Trump şimdiye kadar her başkan adayının yıllardır yaptığı gibi bu beyanları açıklamak yerine gizli tutarak Amerikan halkına saygı göstermiyor. Şimdi Trump için ortaya çıkma zamanı."

Trump daha önce bu konudaki eleştirilere, maliye bakanlığının kendisi hakkında yaptığı denetim sona erene kadar vergi beyanını açıklamayacağını söyleyerek karşılık vermişti.

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 03 Ağustos 2016

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Trump'tan Clinton'a 'Şeytan' Yakıştırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement