Ulusal İttifak Başkanı Caferi, İrakiye Heyeti ile Görüştü - Son Dakika
Dünya

Ulusal İttifak Başkanı Caferi, İrakiye Heyeti ile Görüştü

Ulusal İttifak Başkanı Caferi, İrakiye Heyeti ile Görüştü

Bağdat'ta Ulusal İttifak başkanı İbrahim El Caferi, İrakiye Bloğu'nun önde gelen isimlerinden Salman El Cumeyli ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

13.01.2013 13:26

Bağdat'ta Ulusal İttifak başkanı İbrahim El Caferi, İrakiye Bloğu'nun önde gelen isimlerinden Salman El Cumeyli ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmenin ana gündem maddesi son siyasi kriz oldu.

Her iki taraf hükümet ile Parlamento arasında sıkıntıdan kaçınılması için özel çabaların gösterilmesi gerektiğinde anlaştı. Görüşme ardından Ulusal İttifak Listesi Başkanı İbrahim El Caferi'nin bürosundan bir bildiri yayımlandı. Bildiride El Caferi ile Salman El Cumeyli'nin görüşmelerinde ele alınan konulara yer verildi. Bildiride son siyasi kriz, gösteriler, vatandaşlara sunulması gereken hizmetler ve göstericilerin taleplerinin ele alındığı ifade edildi.

Ulusal İttifak Listesi başkanı İbrahim El Caferi, bu sancılı dönemin atlatılması için geniş katılımlı bir ulusal platformun oluşturulması gerekliliğinin altını çizdi. Görüşmede Parlamento'daki milletvekillerinin rollerinin artırılması ve halka hizmetleri artıracak yasaların onaylanması gerekliliğine vurgu yapıldı.

AHM(AÖ/İD)

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Ulusal İttifak Başkanı Caferi, İrakiye Heyeti ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement