Washington'ın Meşhur Kuaförü - Son Dakika
Dünya

Washington'ın Meşhur Kuaförü

Washington\'ın Meşhur Kuaförü

dükkanını yanında çalışan Türklere devretti.

10.06.2013 10:32

ABD'nin Washington kentinde 27 senedir kuaförlük yapan George Öztürk adlı Türk, düzenlenen partiyle emekli oldu

dükkanını yanında çalışan Türklere devretti.

Georgetown Four Seasons Oteli'nde bulunan

Washington'ın en meşhur isimlerinin buluştuğu nokta olan Kuaför Salonu George yeni sahipleri tarafından görkemli bir parti ile devralındı. George Öztürk, 27 senedir büyük bir özen göstererek baktığı dükkanını İsmail Tekin ve Ömer Çevirme'ye devrederken, "Çok mutluyum bugün benim emekli oluşum. Ama emekli olduktan sonra da gözüm arkada kalmıyor. 27 sene götürdüm bu dükkanı çok iyi ellere teslim ediyorum ve hala bu dükkan Washington DC'de number one olarak kalacak. Biz, Amerika'da bütün politikacılara, televizyonculara ve bu memleketi idare eden müşterilere hitap ediyoruz. Biz, Türklerin PR'ını çok iyi yapıyoruz ve buna devam edeceğiz" dedi.

Amerika'ya ilk geldiğinde altı sene Watergate'de çalıştığını söyleyen Öztürk, nasıl yıldızının parladığı konusunda şunları söyledi: "Amerikalıların dediği gibi doğru zamanda doğru yerde olacaksınız. Ne zaman ben First Lady Reagan'ın ve tüm ekibinin saçlarını yapınca bir anda meşhur oldum. Ama meşhur olmak çok kolay ama tepede durmak çok zor."

Dükkanı devralanlardan İsmail Tekin ise açıklamasında, çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Çok gururluyum böyle bir salonu devraldığım için. 'American dream' bu olsa gerek. Çok böyle meşhur insanların Glen Close, Arianna Huffington, Catherine Zeta Jones, Maria Schreiber gibi, saçlarını yapacağımı hiç tahmin edemiyordum. Şu an gururluyum yani."

George'u devralan

diğer partner Ömer Çevirme ise, sözlerini şöyle sürdürdü: "Buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum. On iki sene önce. O günden bugünlere geldik çok şükürler olsun. Çok iyi müşteri portföyümüz var. Her gün devamlı gelen politikacı müşterilerimiz çoğunlukta. Nancy Pelosi her gün gelir. Saçını her gün on iki senedir yaparım"

Randevu listesine girmek zor olsa da yeni müşterilere hep kapılarının açık olduğunu belirten Ömer Çevirme, sözlerine şöyle devam etti: "Biz hiç kimseye hayır demiyoruz. Bütün gelecek olan müşterilerin randevularını araya sıkıştırıyoruz. Kimseye hayır demiyoruz. George'un da başarısı bu yüzden. Hiçbir müşteriye hayır yok bizde. Herkesi memnun etmeye çalışıyoruz."

Dükkanı devralması konunda ise Çevirme, şunları söyledi: "George'in at the Four Season'ı George'un bize vereceği aklımın ucundan bile geçmiyordu. Hayal bile etmiyordum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Deniz Hanıma ve George'a."

GÜÇLÜ KADINLAR BURAYA GELİYOR

Dört senedir George'un müşterisi olduğunu ifade eden Brenda McGraw ise, "Her buraya geldiğimde kendimi bir yıldız gibi hissediyorum" dedi. Amerikalı diğer kuaförler ile kıyaslandığında George'un nasıl farklı olduğu konusunda ise Brenda McGraw, şunları söyledi: "Burada daha fazla misafirperverlik ve detaylara dikkat söz konusu. Buraya gelmek aynı zamanda kültürel bir deneyim. Sadece benim kuaförüm olan Ömer'i değil, herkesi tanıyorum. Bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum." Kızı Caroline ise, son iki senedir George'a geldiğini belirterek "Benim buradaki deneyimim çok büyüleyici gerçekten. Özellikle DC'nin en güçlü kadınlarının buraya gelmesi bir ayrı tat katıyor. Bunun yanı sıra İsmail ve Ömer burada olduğumuz sürece tüm dikkatlerini bize veriyor. Bu da çok güzel bir duygu gerçekten." - WASHINGTON

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Washington'ın Meşhur Kuaförü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement