İibf Mezunları Eyleme Gidiyor! - Son Dakika
Eğitim

İibf Mezunları Eyleme Gidiyor!

İibf Mezunları Eyleme Gidiyor!

İİBF mezunları 26 Nisan 2013 (Cuma Günü) tarihinde eylem kararı aldı.

17.04.2013 09:00

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş'u makamında ziyaret eden grup temsilcileri Mehmet Yorgan, Özkan Işık ve Çağatay Gürler 26 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirecekleri eylem için sendikadan destek istediler.

İİBF Mezunları, mezun sayılarının 350 bin olmasına rağmen kendilerine bu sene verilen kadro sayısının 722 olmasının adaletsizlik olduğunu, hak ettikleri kadroların kendilerine verilmesi için eylem düzenleyeceklerini bildirdiler.

Fahrettin Yokuş, "Haklı mücadelenize kararlılıkla devam ettiğiniz sürece, Türk Büro-Sen sizlerin yanında olmaya devam edecektir. Siz yeter ki mücadele etmekten vazgeçmeyin. Hakkınız olan kadroları alabilmeniz için maddi ve manevi tüm desteğimizi sizlerden esirgemeyiz" dedi.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, İİBF'lilerin sorunlarını kamuoyunun dikkatine sunmak üzere, 26 Nisan 2013 Cuma günü saat 12: 00'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde gerçekleştirilecek olan eylemde konuşma yapacağını bildirdi.

Kitlesel basın açıklaması 26 Nisan 2013 tarihinde, Saat 12: 00'de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde gerçekleştirilecek.

Türk Büro-Sen'den yapılan açıklamada da hak arayışlarında İİBF Mezunlarının yanında olacakları duyuruldu.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim İibf Mezunları Eyleme Gidiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement