Kendinizi Özel Hissedeceksiniz! - Son Dakika
Eğitim

Kendinizi Özel Hissedeceksiniz!

Kendinizi Özel Hissedeceksiniz!

10.11 ve 12. Sınıflar ile mezun gruplarına YGS – LYS kursları veren FEM Özel "Artısı Çok" sloganıyla öğrencilere kurs imkanı tanımakta.

18.09.2013 09:26  Güncelleme: 09:30

İyi bir üniversitede okumanın, iyi bir meslek ve iyi bir hayat standardı açısından önemi herkes tarafından bilinmektedir. Bu nedenle de yüz binlerce öğrenci her sene sınavlara yoğun bir tempoyla hazırlanır. 1985'ten beri yüz binlerce öğrencinin hayallerindeki üniversiteyi kazanmasına yardımcı olan FEM dershaneleri 1999'da kurulan FEM Özel ile eğitime yeni bir boyut kazandırmış oldu. Bireysel dershaneciliğin önem kazandığı günümüzde FEM Özel üniversiteye hazırlıkta öğrencilere büyük katkılar sağlamakta.

Yakın zamanda İstanbul Mecidiyeköy'de şubesi açılan FEM Özel Mecidiyeköy Müdürü Ömer Gümüşsoy şunları söyledi. "En fazla 9 kişilik sınıflarda bire bir özel ders imkanı elde eden öğrencilerimiz Zümre Başkanı ve seviyesindeki uzman öğretmenler tarafından ders görmekte. Kursumuzda 11 adet sınıf, 2 adet sessiz etüt salonu, 22 adet bire bir özel ders odaları yer almaktadır." dedi.

Gümüşsoy, "erişim ve ulaşım kolaylığı ile iyi bir lokasyonda bulunan kursumuzda 9 kişilik sınıflarda ders gören öğrencilerimiz anlayamadığı veya kendisini eksik gördüğü konularda Redox (Randevulu Eğitim Sistemi) sistemi ile internet ortamında randevu alarak istediği zaman, istediği öğretmen ile, istediği konuda bire bir ek ders aktivitesine katılım sağlamaktalar. Böylelikle öğrencilerinde planlı bir çalışmaya yönlendirilerek eksik kaldıkları, anlayamadıkları, tekrar etmek istedikleri konuları tamamlamaları hedeflenmiştir." dedi.

Artısı çok, daha özeli yok diyen Ömer Gümüşsoy sizde 9 kişilik sınıflarda, 9 özel kişiden birisi olun diyerek öğrencilere çağrıda bulundu.

Fem Özel Mecidiyeköy şubesine ulaşabileceğiniz telefon numraları: 0212 266 66 55

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Kendinizi Özel Hissedeceksiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement