London Business School Öğrencileri Sahibinden.com'da - Son Dakika
Eğitim

London Business School Öğrencileri Sahibinden.com'da

London Business School Öğrencileri Sahibinden.com\'da

İnternet şirketi sahibinden.com, London Business School MBA programı öğrencilerini Ataşehir'deki ofisi Sahiplex'te ağırladı.

12.06.2013 15:00

sahibinden.com CEO'su Burak Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, öğrenciler Sahiplex'i gezerek, şirket çalışanlarıyla sohbet imkanı buldu. Gezinin ardından bir sunum gerçekleştiren Ertaş, Türkiye'de Internet ve e-ticaret sektörünün gelişimi, şirketin pazara yönelik stratejileri ve sektördeki yerini öğrencilerle paylaştı.

London Business School MBA programına devam eden 70 i aşkın öğrenci, değişmekte olan Türkiye pazarında iş potansiyeli teması çerçevesinde katıldıkları İstanbul gezisi kapsamında, Türkiye'nin büyüyen ekonomisi ve gelişen iş hayatını incelediler. London Business School Akademi Profesörü Emre Özdenören ve Profesör David Faro'nun öncülüğünde Türkiye'ye gelen öğrenciler, bir hafta boyunca farklı sektörlerden Türkiye'nin önde gelen şirketleriyle görüştü. Öğrenciler bu etkinlik kapsamında, sektör profesyonellerinin deneyimlerini ilk ağızdan dinleyerek, çeşitli departmanlardan bilgi aldı. Böylece kendi ilgi alanlarına uygun sektörlerde farklı kültürlere tanışma ve yeni iş olanaklarını da değerlendirme fırsatı buldu.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim London Business School Öğrencileri Sahibinden.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement