TEGV, yeni dönemde gönüllü bekliyor - Son Dakika
Eğitim

TEGV, yeni dönemde gönüllü bekliyor

TEGV, yeni dönemde gönüllü bekliyor

Savur ilçesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklara destek olmak isteyen herkesi gönüllü olmaya davet ediyor. TEGV'in bütün etkinlikleri gönüllülerin desteğiyle hayata geçiriliyor ve gönüllüler, çocuklara emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini aktararak yarının aydınlık insanlarının yetişmesine destek oluyor. Gönüllü olmak isteyenlerin TEGV tanıtımı ve temel gönüllü eğitimini tamamlamaları gerekiyor.

21.09.2023 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savur ilçesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yeni dönemde gönüllü bekliyor.

TEGV Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi yöneticisi Gülşen Kaya, "sen de gönüllü ol çocukların kahramanı ol" sloganıyla çocuklara destek olmak isteyen, çocuklarla vakit geçirmeyi seven, kendi birikimine de katkıda bulunarak eğitimler almak isteyen herkesi gönüllü olmaya davet ettiklerini söyledi.

TEGV'in bütün etkinliklerinin gönüllülerin desteğiyle hayata geçirildiğini aktaran Kaya, çocukların umutlarını gerçekleştirme hakkına inanan gönüllülerin emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklara aktararak, yarının aydınlık insanlarının yetişmesine destek olduğunu belirtti.

Kaya, şöyle konuştu:

"Gönüllülerin yaşadıkları topluma yarar sağlayacak projeler içinde yer alarak hem sosyal sorumluluklarını yerine getirme fırsatı buluyor hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyorlar. 15 yaşından büyük, çocuk sevgisi ile dolu kocaman kalbi olan herkes TEGV'de gönüllü olabilir. TEGV'de gönüllü olabilmek için Vakıf tanıtımı ve temel gönüllü eğitimini tamamlamanız gerekir."

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim TEGV, yeni dönemde gönüllü bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement