YÖK'ten Meclis'e: 'Af Çağrısı - Son Dakika
Eğitim

YÖK'ten Meclis'e: 'Af Çağrısı

YÖK\'ten Meclis\'e: \'Af Çağrısı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya çözüm sürecinde dönen insanların eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için bir af çıkabileceğinin sinyallerini verdi.

25.04.2013 14:00

Yüksek Öğreti Kurulu Başkanı Gökhan Çetinsaya konuk olduğı bir televizyon programında; öğrenci affı ile ilgili takdirinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu belirterek "İnsanların tekrar eğitim hayatına kazandırılması neden olmasın. Suça, şiddete karışmamış kişilerin tekrar sisteme dahil olmalarından daha güzel bir şey olamaz herhalde" dedi.

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim YÖK'ten Meclis'e: 'Af Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement