Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, öğrencilere destek sözü verdi - Son Dakika
Eğitim

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, öğrencilere destek sözü verdi

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, öğrencilere destek sözü verdi

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kurduğu Sosyal Gençlik Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Sargın, öğrencilere destek sözü vererek, ilçedeki üniversiteye öğrenci talebinin artmasının kendilerini mutlu edeceğini belirtti.

10.11.2023 17:12  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, "İlçemizde bulunan üniversitemize öğrenci talebinin artması bizleri de mutlu edecektir" dedi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kurmuş olduğu Sosyal Gençlik kulübü, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın'ı makamında ziyaret etti. Yapacakları çalışmaları başkan Sargın'a anlatan öğrenciler, daha aktif çalışmaları için başkandan destek sözü aldılar.

Öğrencilerin oluşturmuş olduğu Sosyal Gençlik Kulübüne destek vereceklerini ifade eden başkan Sargın, "İlçemizde bulunan üniversitemize öğrenci talebinin artması bizleri de mutlu edecektir. Bu anlamada öğrencilerimizin yapmış olduğu bu girişimi destekliyoruz. İlçemiz için faydalı olacak her çalışmanın altına elimizi koymaktan imtina etmeyiz" dedi.

Başkan Sargın, öğrencilere 100. Yıl logolu şapka ve Atatürk rozeti hediye etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, öğrencilere destek sözü verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement