Aa, 81. İEF'nin Basın Sponsoru Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Aa, 81. İEF'nin Basın Sponsoru Oldu

Anadolu Ajansı (AA), bu yıl 81'incisi düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) basın sponsoru oldu.

28.06.2012 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA), bu yıl 81'incisi düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) basın sponsoru oldu.

Kurumlar arasında imzalanan protokolle, AA, 31 Ağustos-9 Eylül arasında düzenlenecek 81. İEF ile ilgili haberlere bültenlerinde yer verirken İEF içinde oluşturulacak stantta fuar ziyaretçilerine ajans haberciliğini anlatacak.

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İEF'nin toplumun tüm kesimlerini buluşturmayı, kaynaştırmayı hedeflediğini, tarihsel geleneğe sahip ve geniş kitlelere hitap eden fuar için iletişimin büyük öneminin bulunduğuna işaret etti.

İEF'yi özellikle genç kuşağa daha iyi anlatma noktasında çaba sarf ettiklerini, bu anlamda yeni dönemde fuarla ilgili etkinliklerin haberleştirilmesinin önemli olduğunu kaydeden Örs, şöyle konuştu:

"AA'nın basın sponsoru olmasını İZFAŞ olarak çok önemsiyoruz. AA'nın basın sponsorluğunun diğer kurum ve kuruluşlar için de bir örnek oluşturacağını düşünüyorum. Hem AA hem İZFAŞ kamusal ve toplumsal değerleri olan kurumlardır. İşbirliğinin yeni potansiyeller doğuracağını düşünüyorum.

AA'nın 100. yıl vizyonu kapsamında dünyanın ilk 5 ajansı içinde yer alma hedefine ulaşmak için yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. İEF'nin de isminde

"enternasyonal" kelimesi geçiyor. Fuarın uluslararası etkinliği, hayati öneme sahip. AA'nın yurtdışı örgütlenmesinin güçlendirilmesi, dünya çapında etkin hale gelmesi fuarımıza önemli katkıda bulunacak. Hem kentimizi, hem bölgemizi, hem fuarcılığımızı tüm dünyaya tanıtmak, dünya gündeminde İEF olarak yer almak istiyoruz. AA'nın katkısıyla bu hedefe daha emin adımlarla ilerleyeceğiz."

Muhabir: Tolga Albay/ Ramazan Ercan

Yayıncı: Ercan Halıcı - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Aa, 81. İEF'nin Basın Sponsoru Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement