ABD'li kadın giyim perakendecisi Ascena, konkordato başvurusu yaptı - Son Dakika
Ekonomi

ABD'li kadın giyim perakendecisi Ascena, konkordato başvurusu yaptı

ABD\'li kadın giyim perakendecisi Ascena, konkordato başvurusu yaptı

ABD, Kanada ve Porto Riko genelinde yaklaşık 2 bin 800 mağazası bulunan ABD'li kadın giyim perakendecisi Ascena Retail Group, koronavirüs salgınının olumsuz etkilerinden dolayı konkordato başvurusunda bulundu.

23.07.2020 19:59  Güncelleme: 21:36

Ann Taylor, Loft ve Lane Bryant gibi markaları da bünyesinde bulunduran ABD'li kadın giyim perakendecisi Ascena Retail Group, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkileri sonucu konkordato başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

"ŞİRKETİN GELİŞİMİ KESİNTİYE UĞRADI"

Şirketten yapılan açıklamada, grubun finansal durumunu güçlendirmek için kapsamlı bir yeniden yapılandırmaya gittiği kaydedildi. Kovid-19 salgınının şirketin gelişimini ciddi şekilde kesintiye uğrattığına işaret edilen açıklamada, yeniden yapılanma sürecinde Ann Taylor, Loft, Lane Bryant, Justice ve Lou & Gray dahil olmak üzere şirketin markalarının hizmet vermeye devam edeceği ancak mağazaların sayısında azalmaya gidileceği aktarıldı.

YAKLAŞIK 2 BİN 800 MAĞAZA KAPANACAK

Açıklamada, grubun Kanada, Porto Riko ve Meksika'daki tüm mağazalarını ise kapatacağı ifade edildi. Ascena Retail Group'un ABD, Kanada ve Porto Riko genelinde yaklaşık 2 bin 800 mağazası bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ABD'li kadın giyim perakendecisi Ascena, konkordato başvurusu yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement