Aktif Bank Efma Ödülü Aldı - Son Dakika
Ekonomi

Aktif Bank Efma Ödülü Aldı

Aktif Bank Efma Ödülü Aldı

Aktif Bank’ın “Aktif Nokta” projesi, EFMA’nın dağıtım kanalları kategorisinde birinciliğe layık görüldü

16.10.2013 18:13

Aktif Bank'ın "Aktif Nokta" projesi, EFMA'nın dağıtım kanalları kategorisinde birinciliğe layık görüldü

Paris'te düzenlenen EFMA ödülleri öncesinde Türk basın mensuplarıyla bir araya gelen Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Emre Duman, "Aktif Nokta" projesi hakkında bilgi verdi.

Halisdemir, "Aktif Nokta" projesinin öncelikle bakkallar olmak üzere küçük esnafa yönelik olduğunu söyledi.

1971'de Paris'te kurulan perakende finansal hizmetler alanlarında innovasyonun geliştirilmesi, desteklenmesi ve özendirilmesi amacıyla dünyada önde gelen kuruluşlarla partner olarak çalışma yürüten EFMA'nın ödülünü alarak dünyanın büyük bankalarını geride bırakmanın heyecanını dile getiren Halisdemir, "Bu proje sayesinde bakkallar aylık 7 bin 500 liraya kadar artı kazanç elde edebilirler" dedi.

Halisdemir, yazılımı Türkiye'de yapılan bir sistemle online ödeme ve satın alma imkanı tanıyan Aktif Nokta sayesinde isteyen herkesin faturalarını mahalle bakkalından ödeyebileceğini, uçak, otobüs veya maç bileti satın alabileceğini belirtti.

Paris'teki Hotel Le Meurice'de düzenlenen ödül töreninde ise Genel Müdür Yardımcısı Duman, sistem hakkında katılımcılara bilgi verdi. - Ile-de-France

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Aktif Bank Efma Ödülü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement