Albaraka Türk'ün üst yönetimi Credit Suisse'in organizasyonuyla gerçekleştirilecek Non-deal Roadshow kapsamında İngiltere ve İsviçre'de yatırımcılarla bir araya gelecek.
Banka açıklamasına göre Albaraka Türk katılım bankası Credit Suisse'ten İngiltere ve İsviçre'de gerçekleştirilecek Non-deal Roadshow için bir dizi sabit getirili yatırımcı toplantısı organize etmesini istedi.
Toplantıların 11 Temmuz'da Zürih ve Cenevre'de ve 12 Temmuz'da Londra'da gerçekleşmesi planlanıyor. Albaraka Türk heyeti, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Melikşah Utku ile Hazine ve Yatırım Bankacılığı, Finansal Kurumlar ve Yatırımcı İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Malek K. Temsah'tan oluşacak.
Roadshow, Albaraka Türk yönetiminin, bankanın mali performansı, iş çevresi, Türkiye'de bankacılık sektörünün genel resmi ve makroekonomik görünüm hakkında güncellemeleri yatırımcılarla paylaşmasını sağlayacak ve ileriye dönük stratejisine ışık tutacak.
Son Dakika › Ekonomi › Albaraka Türk Non-deal Roadshow'a Çıkıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.