Recep Yılmaz Amazon'da satış yapanlar için geliştirilen masaüstü yazılımı Asinbc'yi tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Recep Yılmaz Amazon'da satış yapanlar için geliştirilen masaüstü yazılımı Asinbc'yi tanıttı

Recep Yılmaz Amazon\'da satış yapanlar için geliştirilen masaüstü yazılımı Asinbc\'yi tanıttı

Asinbc Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yılmaz, Amazon'da satış yapanlar için geliştirilen masaüstü yazılımı Asinbc'yi tanıttı. Yılmaz, "Alanında ilk ve tek masaüstü yazılımı bilindiği üzere ticaret ile uğraşmak isteyen insanlar artık sanal dükkân açarak hem birçok maliyetten kurtulmakta hem de kullanıcılara marka bilincini çok kolay bir şekilde oluşturabilmektedir" dedi.

23.11.2022 16:17  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte şirketler de yeni yazılımlar oluşturmaya devam ediyor. Asinbc Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yılmaz da, son olarak Amazon'da satış yapanlar için geliştirilen masaüstü yazılımı Asinbc'yi tanıttı.

Asinbc Yönetim Kurulu Başkanı Recep Yılmaz "Alanında ilk ve tek masaüstü yazılımı bilindiği üzere ticaret ile uğraşmak isteyen insanlar artık sanal dükkân açarak hem birçok maliyetten kurtulmakta hem de kullanıcılara marka bilincini çok kolay bir şekilde oluşturabilmektedir. Bu sektöre giriş yapmak isteyen her kişinin aklından Amazon'da ürünlerini satmayı düşünmek elbette geçmiştir. Fakat Amazon'a girmek ve bu sektörde tutunmak, Amazon hakkında yeterli bilgiye ve yeterli donanıma sahip olmaktan geçiyor. Tam da bu istekler doğrultusunda ASINBC, alanında uzman kadrosu ile kullanıcılarına hizmet veren, kullanıcıları için özel yazılımlar çıkaran bir yazılım firmasıdır" dedi.

"KULLANICILARA ÖZEL HAZIRLANAN YAZILIMLARIN BİRÇOK YARARI VAR"

Yılmaz "ASINBC'den alınacak her hizmet için kullanıcılara özel masaüstü yazılım uygulaması hazırlamaktadır. Kullanıcılara özel hazırlanan bu masaüstü yazılımların ise birçok yararı bulunmaktadır. İlk ve tek ASINBC ekibi tarafından çıkarılan bu hizmet sayesinde ürün arama hızı maksimum seviyededir. Kullanıcı ürün aramak için saatlerini harcamak yerine saniyeler içerisinde bulacak ve kalan zamanını diğer işlere ayırabilecektir. Amazon'da satışlarını yükseltmek ve artan rekabete ayak uydurmak isteyen kullanıcılar, kar marjlarını ve burada çıkan sorunları rahatlıkla analiz edebilirler. Böylelikle çözüme ulaşmak çok daha kolay olacaktır" diye konuştu.

"HER ADIMDA SİZİNLE"

Yılmaz "Dropshopping ve Fba'de daha önce yüksek meblağlar kazanmış ve bu alanda kendini uzmanlaştırmış çalışanlar tarafından alacağınız hizmet sırasında, sektörde yaşayacağınız her sorunda yalnız kalmayacaksınız sorunu tüm aşamaları ile birlikte çözümleyebileceksiniz. ASINBC'nin en büyük amacı kullanıcılarının hedeflediği rakamlara ulaşmasına yardımcı olmaktır. Masaüstü yazılımına sahip olmadan önce alacağınız eğitimle birlikte hem sektör hakkında bilginiz artmış olacak hem de size özel hazırlanan uygulamayı hangi amaçlar ile kullanacağınızı öğrenmiş olacaksınız." ifadelerini kullandı.

"ANINDA GÜNCELLEME İMKÂNI"

Yılmaz "Gelişen teknoloji ile birlikte hem bilgi güncellenebiliyor hem kullandığımız uygulamalar. Sizin için hazırlanan masaüstü uygulamasına, yazılıma yenilikler katmak ve yazılımı güncellemek adına alanında uzman ekip her daim yanınızda. Kullanıcılar için özel hazırlanan masaüstü yazılımı sayesinde hem teknolojiden geri kalınmayacak hem de bu sebeple satışlarda herhangi bir azalma yaşanmayacaktır" dedi.

Son Dakika Ekonomi Recep Yılmaz Amazon'da satış yapanlar için geliştirilen masaüstü yazılımı Asinbc'yi tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement