Babasından aldığı borç parayla iş yeri açtı, 10 kişiye istihdam sağladı - Son Dakika
Ekonomi

Babasından aldığı borç parayla iş yeri açtı, 10 kişiye istihdam sağladı

Babasından aldığı borç parayla iş yeri açtı, 10 kişiye istihdam sağladı Siirt kent merkezinde hayalini kurduğu güzellik merkezini açmak isteyen genç girişimci Agit Batur, yeterli finansman kaynağı bulamayınca babasından borç para alarak hayalini gerçekleştirdi.

24.06.2022 15:28  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babasından aldığı borç parayla iş yeri açtı, 10 kişiye istihdam sağladı

SİİRT - Siirt kent merkezinde hayalini kurduğu güzellik merkezini açmak isteyen genç girişimci Agit Batur, yeterli finansman kaynağı bulamayınca babasından borç para alarak hayalini gerçekleştirdi. 10 kişiye istihdam sağlayan Batur, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Siirt'te modern bir güzellik salonunun ihtiyaç olduğunu düşündüğünü söyleyen Batur, bölge kadınlarının güzelliğine önem verdiğini dile getirdi. Siirt'te güzellik merkezi açma hayali olduğunu aktaran Batur, "Yeterli finansman kaynağı bulamadığım için hayallerim yarım kaldı. Babamdan aldığım borç parayla Siirt'in en büyük ve en donanımlı güzellik merkezini açtım. Sadece Siirt'te değil, bölgeye hizmet veriyoruz. 10 kişiye istihdam yaşamanın gururunu yaşıyoruz. İlerleyen sürede bunu iki katına yakın arttıracağız. Kaliteli ve hijyenik bir ortamda deneyimli personellerimizle hizmet veriyoruz. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Siirt'te önemli bir ihtiyaç olduğunu söyleyen müşteri Özlem Gümüşten, yüzündeki cilt lekeleri için ilk seansını yaptırdığını söyledi. Gümüşten, "Buradan güzel bir hizmet aldım. Güler yüzlü personeller sayesinde daha fazla sıcak bir ortam hissettim. Siirt'te böyle bir yerin açılması beni çok mutlu etti. Bende buraya cilt bakımı yaptırmaya geldim. Gerçekten çok memnun kaldım. Böyle büyük ve donanımlı bir yerin Siirt'te açılmasına çok memnun oldum. Herkese de tavsiye ederim" diye konuştu.

Çalışan Sibel Ekin ise, Siirt'te böyle bir güzellik merkezinin açılması çok isabetli olduğu değerlendirmesinde bulundu. Ekin, "Bu çapta bir güzellik merkezinin açılması sadece Siirt'te değil de bölgeye hitap etmektedir. Böyle bir yerin açılmasına çok mutlu oldum. Cihazlarımızın tamamı son teknoloji ve konforlu yüksek performanslı cihazlardır. Bizlere gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Babasından aldığı borç parayla iş yeri açtı, 10 kişiye istihdam sağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Babasından aldığı borç parayla iş yeri açtı, 10 kişiye istihdam sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu
    16:50 Tepebaşı Belediyesi 'Her Ev Bir Mandıra' Projesi İçin Kurul Oluşturdu

    Tepebaşı Belediyesi'nin 'Her Ev Bir Mandıra' sloganı ile başlattığı 'Sütten Peynire Dönüşüm' adlı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirilirken, projenin hayata geçirilmesi için kurul oluşturuldu.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi
    16:44 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan bir süt çiftliğine 'Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası'nı teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Tepebaşı ilçesinde ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası alan işletme oldu. Çiftlikte ayrıca hastalık taramaları ve süt kalite kontrolü yapılmaktadır. 2024 yılı için destekleme miktarının artırılması beklenmektedir.

  • Bursa'da Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki Paneli Gerçekleştirildi
    16:23 Bursa'da Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki Paneli Gerçekleştirildi

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi tarafından düzenlenen 'Turuncu Konuşalım' etkinliği kapsamında Bursa'da 'Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki' başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Panelde, Bursa'nın tasarım vizyonu ve liderliği desteklenirken, yaratıcı fikirlerin gelişeceği ortamların önemi vurgulandı. Ayrıca, endüstriyel tasarımın sektörel sorunları, destekler ve yol haritası da ele alındı.

  • Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı
    16:23 Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı

    Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmaları sona erdi. İlk gazın açılışı yapıldı ve törene yüzlerce kişi katıldı. Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı meşalelerle gösterildi.

  • Mardin İçmesuyu Projesi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor
    16:05 Mardin İçmesuyu Projesi'nde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MARSU) tarafından yürütülen "Mardin İçmesuyu Projesi" çalışması sürüyor. Kasımiye-1 ve Kasımiye-2 su depo çalışmalarında incelemelerde bulunan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Tuncay Akkoyun, projenin fiziki gerçekleşmesinin yüzde 30'u geçtiğini belirtti. Projenin tamamlanmasıyla Mardin'in günlük insani kullanım su ihtiyacı karşılanacak.

  • Balıkesir'de ihracat ve ithalat Şubat ayında azaldı
    15:40 Balıkesir'de ihracat ve ithalat Şubat ayında azaldı

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Balıkesir'de ocak ayında ihracat yüzde 14 azalarak 73 milyon 100 bin dolar, ithalat yüzde 9,2 azalarak 55 milyon 700 bin dolar olarak gerçekleşti. Şubat ayında ise genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 14, ithalat yüzde 26,5 oranında azaldı. Ocak-Şubat döneminde ise ihracat yüzde 8,5 artarken, ithalat yüzde 16 azaldı.


Advertisement