Başkan Ayaz, Vatandaşlar ile Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Başkan Ayaz, Vatandaşlar ile Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Başkan Ayaz, Vatandaşlar ile Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ‘Hoş Geldin Komşum’ projesi kapsamında komşularıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

04.05.2018 10:08

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 'Hoş Geldin Komşum' projesi kapsamında komşularıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Kentlilik ve komşuluk bağları bilinci içerisinde birlik ve beraberlik ilişkilerinin daha da güçlenmesini hedefleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye olarak hiç bir ayrım gözetmeksizin Başiskele'deki tüm halkımızın sesine her zaman kulak verdiklerini belirten Başkan Ayaz, "Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. İlçemizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarını 7 Yıldızlı Kentimize yakışır ve yaraşır bir şekilde tüm hızımızla sürdürüyoruz. Hizmet noktasında zamanla yarışarak, gücümüzü maksimum seviyede kullanıp, vatandaşımızın memnuniyetini artırmak için çalışıyoruz. Tüm gayretimiz ve çabamız komşularımızın huzuru ve selameti içindir. Bunun için hep birlikte gayret gösteriyoruz" dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, site toplantısı sonrası çocuklarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Başkan Ayaz, Vatandaşlar ile Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement