"Bir Konu Bir Konuk" Programına Başkanı Hacı Boydak Katıldı - Son Dakika
Ekonomi

"Bir Konu Bir Konuk" Programına Başkanı Hacı Boydak Katıldı

"Bir Konu Bir Konuk" Programına Başkanı Hacı Boydak Katıldı

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak; Kaliteye önem vererek büyüdük.

06.06.2013 16:41

İnegöl Sanayici ve İş adamları Derneği İNSİAD tarafından FEM Konferans salonunda düzenlenen "bir konu bir konuk" programına Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak katıldı.

İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu,İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli bazı siyad başkanları,İnegöllü iş adamları ve sanayicilerin ilgi gösterdiği toplantıya yaklaşık 500 civarında iş adamı katıldı, Bir konu Bir konuk Programının açılış konuşmasını yapan İnegöl Sanayici ve İş adamları Derneği İNSİAD yönetim kurulu başkanı Ahmet Akıskalı,"İNSİAD olarak, Ülkemizin Ekonomisine yön veren örnek ve özel isimleri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu örnek isimlerin ilk sıralarında yer alan ve Anadolu Sermayesinin Duayen ismi Hacı Boydak abimiz bulunmaktadır. Çok Değerli Büyüğümüzü Sayın Hacı Boydak'ı ilçemizde ağırlamaktan dolayı son derece memnunuz. Ayrıca bu önemli buluşmanın böyle manevi değeri yüksek bir geceye nasip olması güzel bir tevafuk olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz bu gece Miraç Kandilini idrak etmekteyiz" dedi.

Kaymakam Aziz İnci ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın selamlama konuşmasından sonra Kürsüye gelen Hacı Boydak iş hayatı ile ilgili birikimlerini ve tecrübelerini İnegöllü mobilyacılara ve işletme sahiplerine aktarırken, Şirketimizin temelleri 1957'de babam ve amcam tarafından atılmıştır diyen Hacı Boydak,"Onların arasındaki dayanışma bizim için örnekti. Şirket kurulduğu günden itibaren ortaklar birbirlerini kırmadan iş ortamında iş-aile sınırını doğru çizerek ilişkilerini devam ettirmişlerdir. İkinci kuşak olarak bizler de onları kendimize örnek aldık ve geleneği sürdürüyoruz. İş ortamında rahat ve serbest bir şekilde fikirlerimizi paylaşırken aile ortamında ise saygı ve sevgiye dayalı olarak ilişkilerimiz yürüyor." Şeklinde konuştu.

Kayseri, Türkiye sanayisinin en önemli kilometre taşlarından biri olarak biliniyor şeklinde sözlerini sürdüren Boydak," Kayserili şirketler, iş dünyasında yarattıkları istihdam ve kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor. Elbette, bu şirketler içinde 23 grup şirketi ve 12 bin çalışanıyla Byodak Holding akla gelen ilk isim oluyor, Biz kaliteye önem vererek büyüdük, Özellikle mobilya sektöründe adını duyuran Boydak Grubu'nun iş hayatına giriş hikâyeleri Kayseri'nin Hacılar ilçesine kadar uzanıyor. Yıllar içinde yarattığı İstikbal ve Bellona markaları; Kayseri'de mobilya, kablo, tekstil, bankacılık, lojistik, pazarlama ve kimya olmak üzere yedi ayrı sektördeki üretimleriyle Kayseri ve tüm Türkiye'nin kalkınma ve istihdamına katkı sağlıyor. Kayseri'nin yanı sıra tekstil tesisiyle Bursa'ya, mobilyadaki tesisiyle de Adapazarı'na da yatırım yapan Boydak Grubu, global ekonomik krize meydan okurcasına yatırımlarına ara vermeden devam ediyor" dedi.

Bizim yaptığımız iş bir nevi marka yönetimidir diyen Boydak,"Tüm markalar birbirinden farklı. Tüketici gruplarına giden, farklı seviyelerde algılanan mobilya markalarımızın sevk ve idaresi diyebiliriz" şeklinde konuştu.

İNSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akıskalı, Toplantı sonunda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 'Bir Konu Bir Konuk' Programına Başkanı Hacı Boydak Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement