Btso'da Gergin Seçim (2) - Son Dakika
Ekonomi

Btso'da Gergin Seçim (2)

Btso\'da Gergin Seçim (2)

Gergin başlayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) seçimlerinin ardından saat 17.00'de sayıma geçildi.

07.05.2013 21:52

Btso'da GERGİN SEÇİM (2)

İTİRAZLAR NEDENİYLE SAYIM YENİDEN YAPILIYOR

Gergin başlayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) seçimlerinin ardından saat 17.00'de sayıma geçildi. Yapılan sayımın ardından yapılan itirazlar nedeniyle seçim kurulu tekrar oyları saymaya başladı. Komitelerin ve meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından önümüzdeki hafta odanın yönetim kurulu ve başkanı seçilecek.

SAÇ KESİLİNCE HERKES ÖNÜNÜ GÖRECEK

Seçimlerin ardından başkan adayı İbrahim Burkay, rakibi İlhan Parseker'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Parseker, seçim sonuçlarının Bursa iş dünyasına değer katacağını belirterek, "Bunun üzerine çalışmak lazım daha bir haftalık yeni bir seçim maratonu başlıyor. Belli itirazlar var. Bizim yaptığımız hesaplara göre öndeyiz. Yarın seçim sonuçları kesin açıklanınca bu teyit olmuş olur. Önümüzdeki salı günü seçimlere hazır olacağız. Şu an kesin neticeler çıkmadı, ama yüzde 55'e 45 gibi görünüyor. 4-5 komitede itirazlar var. O itirazlar kesinleştikten sonra belli olacak. Değerlendirmelerden sonra kesin netice ortaya çıkacak. Saç kesilecek herkes saçını önüne düşünce görecek" dedi.

BAŞKAN YAZICI'YA BAŞSAĞLIĞI

Bugün yaşamını yitiren Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile ilgili de açıklamada bulunan Parseker, "İbrahim Bey aynı zamanda üyemiz. Bursasporumuz'un Başkanı'ydı. Çok üzüntü içindeyiz.Kendisine rahmet diliyoruz. Ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Onun buruk üzüntüsü içindeyiz. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

BURADA İŞ DÜNYASININ GERÇEK SAHİPLERİ OLACAK

Daha sonra seçim ile ilgili konuşan BTSO Başkan adayı İbrahim Burkay ise "Çok güzel süreç yakaladık. 2 aylık çalışmanın sonucuydu. Güzel bir atmosferde seçim gerçekleşti. Bursamız'daki değer ve vizyona baktığımız zaman Bursa iş dünyası değişime sahip çıktı. Burada iş dünyasının gerçek sahipleri yer alacak. Ciddi projeleri hayata geçirip, Türkiye'de rol model olacak" dedi. - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Btso'da Gergin Seçim (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement