Corbyn : Parçalanan Hükümet ile Brexit'i Görüşmek Zor - Son Dakika
Ekonomi

Corbyn : Parçalanan Hükümet ile Brexit'i Görüşmek Zor

– Birleşik Krallık İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, partisinin Avrupa seçimleri kampanyasını başlatırken, "parçalanmakta" olan hükümet ile Brexit görüşmeleri yapmanın zor olduğunu söyledi.

09.05.2019 15:23

– Birleşik Krallık İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, partisinin Avrupa seçimleri kampanyasını başlatırken, "parçalanmakta" olan hükümet ile Brexit görüşmeleri yapmanın zor olduğunu söyledi.

Corbyn, partiler arası Brexit müzakerelerinde, Başbakan Theresa May'in büyük önerileri olmadığını ve kırmızı çizgilerin hala aynı yerlerde durduklarını söyledi.

İşçi Partisi'nin ülkeyi bir araya getirebilecek, kemer sıkma politikalarını bitirerek, topluluklara yatırım yaparak yaşam standartlarını iyileştirmek gibi Brexit'e neden olan koşulları sona erdirecek bir plana sahip tek parti olduğunu söyleyen Corbyn, partisinin 2016 referandumunun sonuçlarını görmezden gelemeyeceğini de ekledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Corbyn : Parçalanan Hükümet ile Brexit'i Görüşmek Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement