Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

21.12.2022 14:52  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Koç, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Dijital Dönüşüm Ofisi İnovasyon Atölyeleri-Oyun Atölyesi'nde, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "spor", "haber" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Spor kategorisinde Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi" fotoğrafını seçen Koç, "Başarısından dolayı, bu kare Dünya Kupası'nın en önemli sahnelerinden bir tanesiydi onun için bunu seçiyorum." dedi.

Koç, haber kategorisinde, Wolfgang Schwan'ın "Savaşın yüzü" fotoğrafına oy verdi. "Savaşın yüzü"nün AA'nın en önemli fotoğraflarından birisi olduğunu belirten Koç, "Bizim de seçmememiz olmaz." ifadesini kullandı.

Çevre ve yaşam kategorisinde de oyunu Mahmut Serdar Alakuş'un "Sen aydınlatırsın geceyi" fotoğrafından yana kullanan Koç, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün "kedi yolunda" yürüdüğünü söyledi.

Koç, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne teknolojik bir köprü olmasından dolayı özel bir ilgisinin olduğunu belirterek, "Arkadaki ay ile çok güzel bir görüntü olduğu için 1915 Çanakkale Köprüsü'nü seçtim." diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Koç, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement