Demre'de Yeni Cadde - Son Dakika
Ekonomi

Demre'de Yeni Cadde

Demre Belediyesi, Noel Baba Caddesi'ni sahile bağlayacak bin 200 metre uzunluğunda yeni bir cadde açmak için çalışmalara başladı.

02.08.2018 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre Belediyesi, Noel Baba Caddesi'ni sahile bağlayacak bin 200 metre uzunluğunda yeni bir cadde açmak için çalışmalara başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Demre'nin şehircilik ve ekonomik olarak gelişimini hızlandırmak amacıyla bazı çalışmalar yürüttüklerini ifade eden başkan Topçu, "Belediyemizce gerekli çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Noel Baba Caddesi'nin devamı şeklinde sahile ulaşımı sağlayacak 25 metre genişliğinde bin 200 metre uzunluğunda daha önce onaylanan imar planlarına göre yeni bir cadde açıyoruz. Bu cadde yol ile Demre ilçe merkezinin deniz ve turistik işletmelerle bağlantısını sağlamış olacağız." dedi.

Fedakarlık yaparak yolun açılmasında belediyeye yardımcı olan arsa sahibi vatandaşlara teşekkür eden Topçu, yolun açılmasıyla birlikte Büyükkum Mahallesi'nin de ticaret ve turizm sektöründe gelişimine büyük katkılar sağlayacağını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Demre'de Yeni Cadde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement