Dünya Markası Cihaz Rize'de - Son Dakika
Ekonomi

Dünya Markası Cihaz Rize'de

Dünya Markası Cihaz Rize\'de

İş adamlarından gelen yüksek voltaj şikâyetlerinden yola çıkarak Yurttaş Holding Ar-ge laboratuvarlarında geliştirilen TRIMBOX markalı ürün, voltajın ani yükselemlerini engelleyerek evlerde, iş yerlerinde ve fabrikalarda kullanılan milyonluk makinelerin yanmasını önlüyor.

09.04.2014 14:54

İş adamlarından gelen yüksek voltaj şikayetlerinden yola çıkarak Yurttaş Holding Ar-ge laboratuvarlarında geliştirilen TRIMBOX markalı ürün, voltajın ani yükselemlerini engelleyerek evlerde, iş yerlerinde ve fabrikalarda kullanılan milyonluk makinelerin yanmasını önlüyor.

TRIMBOX, voltaj kaynaklı hasarların şebeke ve cihazlarda oluşturacağı hasarı önlemek üzere tasarlanmış bir voltaj koruyucu olduğunu ifade eden Berk İletişim'in Genel Müdürü Cihan Çiğdem, yüzde 100 yerli sermaye ile üretilen TRIMBOX'ın dünya devlerinin tercihi olmayı başardığını söyledi. Rizeli genç işadamı Cihan Çiğdem, "Elektriğin temelinde iki unsur var; akım ve voltaj (gerilim). Elektrik tesisatlarımızda akım kaynaklı problemlere karşı 'sigorta' olarak tabir edilen koruma ürünleri mevcut. Fakat şimdiye kadar voltajla ilgili etkin bir koruma ürününün geliştirilmemiş olması şaşırtıcıdır. Bu amaç doğrultusunda geliştirilen TRIMBOX, yıldırım, trafo patlaması, ani elektrik git - gelleri, işletme içinde oluşan voltaj darbelerinin elektrik tesisatınızda ve cihazlarınızda yol açtığı hasarları engelliyor. Ev ve işyerinizin tesisatını voltaj darbelerinden koruyarak, ark oluşumlarını engellerken, İster 1 amper çeken bir cihazı, ister 1000 amper akımı çeken işyerinizi TRIMBOX ile koruma altına alabilirsiniz" dedi.

TRIMBOX'ın standart sigorta panolarına uygun yapıda olduğunu ve montajının kolay olduğunu ifade eden Çiğdem "Sigorta çıkışına paralel olarak bağlanır. Birkaç dakika içinde monte edilebilir. Panonuzda bulunan kaçak akım rölesi, kontaktör, şalter gibi ekipmanlarınızla birlikte sorunsuz çalışmaktadır. TRIMBOX, binlerce ani voltaj darbesini yok eder. Üstelik bu korumayı yaparken akım koruma sigortasını attırmaz. Çalışmalarınızı kesintiye uğramadan devam ettirir. Trafo patlaması veya yıldırım gibi aşırı yüksek voltaj oluşması durumunda ise akım koruma sigortasını attırarak kısa devre olur, tesisatınızı ve cihazlarınızı koruma altına almaktadır. Periyodik bakım gerektirmeyen TRIMBOX, işletmeye herhangi bir maliyet getirmemektedir. Montaj sonrası herhangi bir test, kalibrasyon veya periyodik bakım gerektirmiyor" diye konuştu.

TRIMBOX'un elektrik tüketimi olmadığını belirten Çiğdem "Elektrik faturalarınıza ek bir maliyet yansıtmazken geniş kullanım alanına sahiptir. Fabrikalar, ofisler, konutlar, alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, okullar, bankalar, ATM'ler, kamu kurumları, bazistasyonları ve camilerde dahil elektrik olan her yerdesorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır" ifadelerini kullandı. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dünya Markası Cihaz Rize'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement