Fujitsu, SAP Çözümlerini Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Fujitsu, SAP Çözümlerini Tanıttı

Fujitsu, SAP Çözümlerini Tanıttı

Fujitsu, 17. SAP FORUM'da sertifikalı SAP çözümlerini tanıttı.

19.10.2012 09:03

17. SAP FORUM'un İnovasyon/ İletişim sponsorluğunu üstlenen Fujitsu Türkiye, etkinlikte iş ortağı NetApp ile birlikte sunduğu sertifikalı çözümleri tanıttı. Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer'in sunumuna ek olarak SAP HANA ve FF4SAP çözümlerinin avantajlarından bahsedildi.

Fujitsu Türkiye, 16 Ekim'de gerçekleşen 17. SAP FORUM etkinliğinin İnovasyon/ İletişim sponsorluğunu üstlendi. İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Fujitsu Türkiye de iş ortağı NetApp ile birlikte yer aldı. 1100 farklı şirketten 5000 katılımcının yer aldığı SAP FORUM'da 100'ün üzerinde sunum yapıldı. Sunum ve oturumların konu başlıkları SAP hizmetleri, iş zekâsı, finansal mükemmellik, inovasyon, veritabanı & teknoloji, mobilite, müşteri ilişkileri yönetimi ve enerji sektörü, tedarik zinciri yönetimi, sektörel çözümler, insan kaynakları yönetimi, bankacılık ve sigorta oldu.

Etkinlikte Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Emrah Büyüksomer 'SAP HANA Değerine Yenilik ve Hızlılık Katmak' başlıklı bir sunum yaptı. NetApp'in 'Neden NetApp, Neden SAP' başlıklı sunumunun konusu ise NetApp teknolojileri ve SAP'ın uyumu oldu.

'NetApp ve Fujitsu SAP müşterilerine yenilikler sunuyor' başlıklı sunumda ise Fujitsu ve NetApp'in SAP'a yönelik ortak, sertifikalı çözümleri ele alındı. SAP, Fujitsu ve Netapp ürünleri üzerinde oluşturulan SAP Netweaver BW on HANA çözümleri avantajlarından bahsedildi.

SAP HANA onaylı Fujitsu çözümleri kurumların rekabet avantajını artırıyor

Fujitsu, SAP HANA'ya yönelik olarak dünyanın ilk 'çok düğümlü' platformlarından birini geliştirdi. SAP HANA tarafından onaylanan Fujitsu çözümü, kurumların gerçek zamanlı karar verme süreçlerinde devrim yaratıyor. Büyük miktarda verinin analiz edilmesini sağlayan çözüm, kurumların değişen pazar koşullarına gerçek zamanlı cevap vermelerini sağlıyor. Bu, ölçeklenebilir platformun büyük miktarda veriyi gerçek zamanlı şekilde analiz etmesiyle mümkün oluyor.

Büyük miktarda veriler Fujitsu çözümleri ile gerçek zamanlı olarak yönetilebiliyor

Fujitsu'nun çözümü; veri merkezi ortamlarının kullanılabilirliğini artırıyor, kullanılan sistemler üzerindeki fiziksel bellek üzerinde çalışan in-memory computing teknolojisi sayesinde analiz edilecek veri kapasitesi yaklaşık 8 kat daha fazla olabiliyor. Artık kurumlar Fujitsu'nun onaylı platformlarında terabaytlarca veriyle gerçek zamanlı şekilde çalışabiliyor.

Fujitsu sistemleri SAP HANA'nın ölçeklenebilirliğine farklı bir boyut getirirken kullanılabilirliği de garantiliyor. Sistemlerin kurumların kullanımına hazır olması, tüm bileşenlerin SAP tarafından onaylanmış olmasıyla kanıtlanıyor. Bu bileşenler arasında Fujitsu PRIMERGY sunucular, depolama sistemleri ve ağ altyapıları yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Fujitsu, SAP Çözümlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement