Garanti Bankası Tasarım Kartı & Club Prive'ye Luca Orlandi İmzası - Son Dakika
Ekonomi

Garanti Bankası Tasarım Kartı & Club Prive'ye Luca Orlandi İmzası

Garanti Bankası Tasarım Kartı & Club Prive\'ye Luca Orlandi İmzası

Türkiye'nin İlk Tasarım Kartı Olarak Hüseyin Çağlayan Tarafından Hazırlanan &club Prive, Bu Kez Dünyanın En Ünlü Modacılarından Luca Orlandi Tarafından Dizayn Edildi.

18.06.2007 19:03

Türkiye'nin ilk tasarım kartı olarak Hüseyin Çağlayan tarafından hazırlanan &club prive, bu kez dünyanın en ünlü modacılarından Luca Orlandi tarafından dizayn edildi.

Üyelerine Be Quintessentially sayesinde sadece yurtiçinde değil yurtdışında da seyahat ve concierge ayrıcalıkları sunan &club prive, Luca Orlandi imzasıyla, Garanti Bankası'nın kredi kartları aracılığıyla sunduğu hizmetlere sosyal sorumluluk bilincini de ekledi.

Çocukların eğitim ve gelişimine dikkat çekmek ve katkı sağlamak amacıyla hazırlanan proje, Doğuş Grubu'nun sosyal sorumluluk platformu Doğuş Çocuk'un işbirliğiyle hayata geçirilecek. Luca Luca imzalı &club prive, Türkiye'nin önde gelen sivil toplum örgütleri Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı (TOHUM) ile Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın (TESYEV) çocuk gelişimine yönelik eğitim ve sağlık kaynak oluşturacak.

Kart sahiplerinin 30 - 300 YTL arasında belirleyebileceği ve her ay ekstrelerine yansıtılacak bağışlar ise 4 sivil toplum örgütüne eşit olarak paylaştırılacak.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin konuyla ilgili açıklamasında, "Yaşadığımız topluma somut fayda sağlama, ürünlerimiz aracılığıyla kurumlar ve bireyler arasında köprü kurma hedefiyle yola çıktık. Yeni kredi kartımızla, Garanti'nin bugüne kadar farklı projeler aracılığıyla çocukların eğitim ve gelişimine yaptığı katkıya, müşterilerimizi de ortak etmeyi amaçlıyoruz. Bu projeden alacağımız gücün, yenilerini geliştirmek için bizi cesaretlendireceğini umuyoruz" dedi.

Dünyanın en iyi modacıları arasında gösterilen Luca Orlandi ise "23 Nisan tarihinde baba oldum. Oğlum, İtalya- Nijerya asıllı bir çocuk. Geleceğin, çok ırklı ve çok kültürlü dünya vatandaşlarının olacağını, bu çoklu karışımın dünya barışını sağlayacağını umuyorum. Ama geçmişi düşününce bundan emin olamıyorum. Çünkü tarih boyunca, çıkarlarımızı korumak için, birbirimizden farklı olduğumuzu kanıtlamaya uğraştık" dedi. Her bebeğin, büyüdüğünde barış için mücadele etmesini sağlayacak saflık ve sevgiyle

dünyaya geldiğini belirten Luca, "Fakat bütün çocuklar büyürken aynı olanaklara sahip olamıyor. Bu yüzden çocukların eğitimi için kendimi sorumlu hissetmeye başladım. Çocukların, barış dolu bir dünya yaratmamızı sağlayacak 'gizli araçlar' olduğunu düşünüyorum. Onları eğitip doğruları öğretmek ve onları sevmek en önemli sorumluluğumuz" dedi.

Doğuş Holding İcra Kurulu Üyesi Semih Yalman ise "Grubun sosyal sorumluluk platformu Doğuş Çocuk olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa yaptığımız projelerde, en önemli konunun daha çok kaynak yaratmak olduğunu gözlemliyoruz. Örneğin, bu proje kapsamında bir araya geldiğimiz ÇYDD, AÇEV, TESYEV ve TOHUM'un 2008 yılı için planladıkları projeler için ihtiyaç duydukları; toplam kaynak ihtiyacı 4,6 milyon YTL. Bu kaynağın sağlanabilmesi durumunda 60 bin çocuğa daha eğitim ve sağlık olanağı sunabilecek.

Bunun yaratılmasında herbir bireyin katkısının önem taşıdığına inanıyor ve STK'lar ile kaynak sağlayıcılar arasında bir köprü olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Doğuş Çocuk olarak bir çocuğun bir gelecek olduğuna inanıyoruz" dedi.

(CHT-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Garanti Bankası Tasarım Kartı & Club Prive'ye Luca Orlandi İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement