Gaziantep'te 14 Arsa Satılacak - Son Dakika
Ekonomi

Gaziantep'te 14 Arsa Satılacak

Gaziantep\'te 14 Arsa Satılacak

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi, Bağlarbacı, Barak, Hoşgör, Güneykent ve Mavikentte mahallelerinde yer alan 14 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak.

19.08.2014 09:41  Güncelleme: 09:47

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep'in Şahinbey İlçesi, Bağlarbacı, Barak, Hoşgör, Güneykent ve Mavikentte mahallelerinde yer alan 14 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep'in Şahinbey İlçesi, Bağlarbacı, Barak, Hoşgör, Güneykent ve Mavikentte mahallelerinde yer alan 14 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle yapacak. Arsalar için muhammen bedel 1 milyon 639 bin TL ile 25 milyon 184 bin TL arasında değişecek. Geçici teminat bedeli ise 57 bin 347 TL ile 755 bin 520 TL arasında olacak. Söz konusu taşınmazların ihalesi 3 Eylül/2014 Çarşamba günü saat 15.00'da Gaziantep Şahinbey Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca yapılacak. İhaleye iştirak edecekler, teklif zarflarını istenilen belgelerle birlikte en geç ihale günü saat 10.00'a kadar, Belediyenin Yazı İşleri Müdürlüğü'nden kayıt yaptırarak Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğüne vermeleri ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekecek. Ancak, postadaki vakit gecikmeler ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecek. İhaleye İştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler İhale Şartnamesini 100 TL Belediyenin veznesine yatırarak, Emlak İstimlak Müdürlüğünden temin edebilecekler.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Gaziantep'te 14 Arsa Satılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement