Gezi'nin Bedelini Herkes Ödedi" - Son Dakika
Ekonomi

Gezi'nin Bedelini Herkes Ödedi"

Gezi\'nin Bedelini Herkes Ödedi"

DESAV Başkanı Prof. Dr. Ünsal Ban, "Gezi olaylarını organize edenlerin para pul dertleri yok" dedi.

11.06.2014 15:35

DESAV Başkanı Prof. Dr. Ünsal Ban, "Gezi olaylarını organize edenlerin para pul dertleri yok" dedi.

Aynı zamanda Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü de olan Dünya Ekonomik ve Stratejik Araştırmalar Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ünsal Ban, Ankara'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu.

"ELMA LOGOLU DEVRİM OLMAZ"

Gezi olayları sebebiyle eylemlere katılan katılmayan herkesin bedel ödediğini ifade eden Prof. Dr. Ban, "Giden canlar hangi taraftan olursa olsun bizim canlarımız. Giden kaynaklar bizim kaynaklarımız. Yakılanlar yıkılanlar bizim. Gezi olaylarını organize edenlerin para pul dertleri yok; elma logolu telefonları ile katıldıkları toplumsal hareketlerin fotoğraflarını paylaşan, baştan ayağa Amerikan Malı takılan bu adamlar için memleketin batıp çıktığı umurlarında bile değil. Elma logolu devrim olmaz. Bu toplum, bu oyunu yutmaz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE RAHATSIZ OLANLAR VAR"

Geçtiğimiz yıl yaşanan Gezi olaylarının ortaya çıkardığı maliyetleri birçok kez ele alan Ekonomi Profesörü Ünsal Ban, "Her kritik seçim öncesinde ortalığın karışmasını, yabancı ve yerli şer odaklarının hep birlikte harekete geçmesi tesadüf değildir" dedi. Profesör Ban "Türkiye büyüdükçe tahakküm odaklarının rahatsız olduğunu anlamamız gerekiyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Gezi'nin Bedelini Herkes Ödedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement