İhlas Evim 70.mağazasını Denizli'ye Açtı - Son Dakika
Ekonomi

İhlas Evim 70.mağazasını Denizli'ye Açtı

İhlas Evim 70.mağazasını Denizli\'ye Açtı

İhlas Evim markası ve ‘Evimi Seviyorum’ sloganı ile mağazalar açmaya devam eden İhlas Evim, 70.mağazasını Denizli’de açtı.

02.01.2016 12:59

İhlas Evim markası ve 'Evimi Seviyorum' sloganı ile mağazalar açmaya devam eden İhlas Evim, 70.mağazasını Denizli'de açtı.

2. Ticari Yol üzerinde gerçekleştirilen açılışa İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Arvas, İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, Genel Müdür Ayhan Arvas, İhlas Pazarlama Bölge Müdürü Hakan Bar, İhlas Vakfı Yurt Müdürü Mustafa Alparslan, İhlas Pazarlama Bölge Sorumlusu Soner Varol, Türkiye Gazetesi Bölge Dağıtım Müdürü Yusuf Sanlısoy ve çok sayıda davetli katıldı. 3 katlı bir şekilde hizmet verecek mağazada elektrikli ev aletlerinden zücaciyeye, beyaz eşyadan ev aksesuarlarına, mutfak gereçlerinden ev tekstili ürünlere kadar yüzlerce malzeme satışa sunuluyor.

İhlas Evim'in 2015 yılı içinde kurulduğunu ve kısa sürede büyüme gösterdiğini belirten İhlas Evim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Raci Arvas, "1 yıl içinde önemli başarılar elde ettik. 2016 yılı için de yeni hedefler koyduk önümüze. Mağaza sayısını bu yıl içinde 101'e çıkarmayı hedefliyoruz. Ciro olarak da 3 katına çıkmak istiyoruz. Şu anda mağazalarımızda 150'den fazla kişi çalışıyor. Yıl sonuna kadar açacağımız yeni mağazalarla istihdama da katkı sağlamak istiyoruz. Mağazalarımızda mobilyadan beyaz eşyaya birçok ürün uygun fiyatlarla satışta olacak. Tüm Denizlili vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından İhlas Vakfı Yurt Müdürü Mustafa Alparslan'ın yaptığı dua ile mağaza açıldı. Açılışa katılanlar daha sonra mağazayı gezdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İhlas Evim 70.mağazasını Denizli'ye Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement