İos 11.1.1 Çıktı! - Son Dakika
Ekonomi

İos 11.1.1 Çıktı!

İos 11.1.1 Çıktı!

iOS 11.1.1 çıktı ve uzun zamandır iPhone ve iPad kullanan teknoloji severleri deli eden bazı hatalar giderildi.

09.11.2017 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iOS 11.1.1 çıktı ve uzun zamandır iPhone ve iPad kullanan teknoloji severleri deli eden bazı hatalar giderildi. Bu hatalar arasında, klavyedeki otomatik düzeltmeler ve Siri ile iletişim, başı çekiyor.

Apple, iPhone X"un piyasaya sürülmesinden hemen sonra () yazılımdaki hatalara odaklanmış durumda. iOS 11.1.1 sürümü ile adlandırılan güncellemede, klavyedeki otomatik düzeltme hatalarının giderildiği açıklandı.

Eğer iOS ekosisteminin kendi klavyesini kullanıyorsanız (Swift veya Türk Telekom tarafından piyasaya sürülengibi seçeneklerinizin olduğunu da unutmayın), bazı otomatik düzeltmeler, sizi zor durumda bırakabiliyordu.

Maalesef "yok" yerine "YÖK" yazmaya devam!

Bu sıkıntılar arasında şu sıralar, en çok bilinen "yok" kelimesi yazıldığında iOS"un bu kelimeyi "YÖK" olarak çevirmesini paylaşabiliriz.

Mesajlaşırken karşı taraftan gelen cümle içerisinde alakasız bir şekilde "YÖK" kelimesini görmek, mesajı iPhone ile yazıldığını belli eden ve tebessüm ettiren bir işaret olarak kabul ediliyor. Yaptığımız denemelerde, ilginç bir şekilde "yok" yazıldığında, yine "YÖK" olarak görmeye devam ediyoruz.



& ;

Güncelleme ile beraber, bu hataların ne kadar giderildiğini, iOS 11.1.1"i kullandıkça göreceğiz.

Zamanında yapmıştı!



Apple, daha önce yapılan güncellemelerle beraber "canım" kelimesi yerine "Can"ım" gibi otomatik düzeltmeleri yok etmişti.

Yayınlanan güncelleme ile beraber, hem bu problemlerin giderildiği hem de Siri"yi çalıştırırken yaşanan problemlerin ortadan kaldırıldığı, sürüm notlarına eklenmiş durumda.

iOS 11.1.1 güncellemesinin dosya boyutu,  54 MB. Yükleme ile beraber, iPhone ve iPad"in ortalama 20 dk gibi kullanılmayacağını ve çevrimdışı kalacağınızı da belirtelim.

iPhone ve iPad kullanıcıları, aşağıdaki adımları izleyerek, en güncel iOS işletim sistemine sahip olabilirler.



  1. Ayarlar- Genel - Yazılım Güncelleme menüsüne girin.


  2. Telefonun Wi-Fi ve prize takılı olduğundan emin olun.


  3. "İndir ve yükle" butonuna basın.


  4. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi İos 11.1.1 Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement