İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Devam Ediyor

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Devam Ediyor

Dicle Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimleri devam ediyor.

16.09.2015 16:48

Dicle Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimleri devam ediyor. Eğitimler personeller ve akademisyenlerin katılımı ile kongre merkezinde gerçekleşti.

20 konu başlığı ve üç sınıf altında Prof. Dr. Ali Ceylan, Yrd. Doç. Dr. Orhan Arpa, Yrd. Doç. Dr. Vedat Veli Çay, Yrd. Doç. Dr. Feyyaz Duralp tarafından verilen eğitim toplamda 10 gün devam edecek.

Eğitimlerin amacının iş kazalarını ve meslek hastalığını önlemek olduğunu vurgulayan eğitmenler, üniversite bünyesinde farklı birimlerde çalışan işçi ile personellerin daha verimli ve sağlıklı koşullar içinde çalışabilmeleri için kazalara karşı alınması gereken önlemlerle tedbirlerin değerlendirilmesi hakkında gerekli bilgiler verdi.

Eğitimlerden toplamda 4000 personel yararlanacak ve verilen eğitimlerin ardından personeller sınava tabi tutulacaklar. Sınavın sonucunda başarı elde edenlere katılım belgesi takdim edilecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement