Kabadüz'de doğalgaz çalışmaları başladı - Son Dakika
Ekonomi

Kabadüz'de doğalgaz çalışmaları başladı

Kabadüz\'de doğalgaz çalışmaları başladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in girişimleriyle Kabadüz ilçesinde başlayan doğalgaz çalışmaları hız kazandı. Doğalgaz dağıtım tesisinin ilk betonu dökülmeye başlandı. İlçe sakinleri çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Güler'e teşekkür etti.

25.11.2023 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Kabadüz ilçesinde geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz çalışmaları kapsamında, doğalgaz dağıtım tesisinin ilk betonu bugün dökülmeye başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı dönemindeki başarılı çalışmalarını Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de sürdürüyor. Ordu'da önemli alt ve üstyapı çalışmalarının altına imza atan Başkan Güler, seçim döneminde söz verdiği bir projeyi daha hayata geçirmek için düğmeye bastı. Başkan Güler'in girişimleriyle, Altınordu, Ünye, Fatsa, Perşembe, Gülyalı Kumru, Korgan ve Kabadüz'de doğalgaz çalışmaları hız kazandı.

Doğalgaz dağıtım tesisinin ilk betonu döküldü

Yıllardır hayal bile edilemeyen doğalgaz çalışmaları sahil bandını aşarak yüksek rakımlı ilçelere geçti. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Kabadüz ilçesinde başlayan doğalgaz çalışmasında önemli mesafe alan ekipler, doğalgaz dağıtım tesisinin ilk betonunu dökmeye başladı.

İlçe sakinleri Başkan Güler'e teşekkür etti

İlçe sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Bizim için hayal olan bir çalışma ilçemizde başladı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözünü yerine getirdi. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kabadüz'de doğalgaz çalışmaları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement