Batı Karadeniz'in önemli limanlarından Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, sabah denize açılan kıyı balıkçılarının ağına 1 metre uzunluğunda, 8 kilogram ağırlığında levrek takıldı. Limana getirilerek tezgahtaki yerini alan levrek, vatandaşlardan ilgi gördü.

Balığa meraklı gözlerle bakan vatandaşlar, bölgede bu büyüklükte levreği her zaman tezgahta görmenin zor olduğunu söyledi. Balıkçı Vedat Kalmaz tarafından 1.040 liraya satışa sunulan balık, alıcısını bekliyor.

Kalmaz, bu büyüklükte balığın tezgahlara her zaman gelmediğini, balığın kilogramı 130 liradan satışa sunulduğunu ve vatandaşlardan ilgi gördüğünü dile getirdi.
Son Dakika › Ekonomi › Karadeniz'de ağlara takılan 8 kilogramlık levrek 1.040 liradan satışa sunuldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.