Kayseri'de Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği İkinci Satış Ofisini Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Kayseri'de Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği İkinci Satış Ofisini Açtı

Kayseri\'de Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği İkinci Satış Ofisini Açtı

Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği, Çiftlik Mahallesi'nde açtığı yöresel peynir satış noktasıyla sağlık ve lezzeti bir araya getiriyor. İkinci şubede vatandaşlar, günlük ve taze şekilde doğal ve sağlıklı ürünlere ulaşabilecekler. Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği, en yüksek kalitede ürünler sunma taahhüdünü sürdürerek güvenilir ve sağlıklı ürünler sunmanın gururunu yaşıyor. Ayrıca, diğer mahallelerde de mağazalar açarak daha fazla insanın sağlıklı ve doğal ürünlere ulaşmasını sağlayacak.

21.09.2023 18:39

Kayseri'de Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği ikinci satış ofisini açtı.

Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği Başkanı Lütfü Ünsal, Çiftlik Mahallesi'nde açılan yöresel peynir satış noktasıyla sağlık ve lezzeti bir araya getirdiklerini söyledi.

Vatandaşların açtıkları ikinci şubede doğal, sağlıklı ürünlere günlük ve taze şekilde ulaşabileceklerini anlatan Ünsal, "Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği olarak en yüksek kalitede ürünler sunma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. İşletmemiz İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından onaylı ve ürünlerimiz pastörize edilerek üretilmektedir. Bu sayede sizlere güvenilir ve sağlıklı ürünler sunmanın gururunu yaşıyoruz. Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği olarak, diğer mahallelerde de mağazalarımızı açarak daha fazla insanın sağlıklı ve doğal ürünlere ulaşmasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kayseri'de Sarıoğlan Süt Üreticileri Birliği İkinci Satış Ofisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement